Пеев продължава да гони Тони в класацията за голмайстори-ветерани

16:33
Пеев продължава да гони Тони в класацията за голмайстори-ветерани
Георги Пеев изигра поредния си силен мач за Амкар, но неговият отбор загуби у дома от гранда ЦСКА Москва с 1:3. Именно бившият ни национал отбеляза почетното попадение за червено-черните, които останаха на 7-о място във временното класиране на руския шампионат.

С безупречното си изпълнение в 45-ата минута на мача с армейците Пеев се утвърди на втора позиция в подреждането на голмайсторите на топ първенствата на Европа. 35-годишният полузащитник вече има 12 гола на сметката си. Лидер в престижната класация е нападателят на Верона Лука Тони (19).

Пеев е следван от легендарния голаджия на Удинезе Антонио Ди Натале (10), Клаудио Писаро (8, Байерн Мюнхен), Франческо Тоти (7, Рома), Мирослав Клозе (7, Лацио), Франк Лампард (6, Челси).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Totti_Aguero
02.05.2014 20:10

Пеев е много опитен футболист и мисля че може да помогне на по-младите в националния да се изградят и да стават все по-добри.

Deco_Sneijder
02.05.2014 16:45

Eдин от най-силните си сезони прави тая година!Ще ми е интересно да го гледам в националния,макар че е на възраст вече...но пък кой знае,точно от такива опитни играчи имаме нужда,само с млади не става-видя се *sad*