Клуж - Конкордия, спечелен

12:54
Клуж - Конкордия, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 16 познати от 27 мача - 59.3% успеваемост

Залог на деня за 02.05.2014 г.:



Тук двойният шанс в полза на гостите е безкрайно стойностен, а румънското първенство се оказва едно от най-логичните с наближаването на неговия край и си струва да се опита развръзка, която задължително ще увеличи точков актив на Конкордия Кяжна. Тимът се намира на едва три точки от опасната зона, а до края на кампанията остават точно пет мача, които задължават отбора да търси точки в абсолютно всяка среща. Клуж е наглед в добра форма, след като има само една загуба в последните си пет мача и то като гост на втория Астра в миналия кръг, но с наближаването на края на сезона неговата мотивация ще става все по-малка. Тук решаващи са отношенията между двата клуба, а те рефлектират и върху статистиката, която показва че в предишните две гостувания на този съперник, от както Конкордия е в елита, отборът записа една победа с 4:2 и едно реми от 1:1. И двата шанса гостите да си тръгнат с точки изглеждат много реални, а нуждата от точки е изцяло и само на тяхна страна.

Прогноза: Х2, Коефициент: 2.30

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
02.05.2014 22:23

ВИП мачът от днес:

Шварц Вайс Реден - Айнтрахт Брауншвайг II

първенство: Германия, Регионална Лига Север
час: 20:30ч.
прогноза: Х2
коеф: 1,75
сигурност: 7/10
букмейкър:

Ситуацията тук е ясна! Шварц Реден не играе за нищо, защото се намира в средата на таблицата и спокойно чака края на сезона, а Айнтрахт Брауншвайг е застрашен от изпадане и ще търси точки във всеки двуобй. Той е в добра форма (само една загуба в последните 6 кръга), а причината за това е че почти винаги разчита на определна подкрепа от първия тим. Мотивацията е на страната на гостите и е трудно да се повярва, че при тези обстоятелства те ще останат с празни ръце тази вечер.

Краен резултат 1:3