Гонзо прибира Сивард Спрокел на "Герена"

11:34
Гонзо прибира Сивард Спрокел на "Герена"
Левски ще се опита да си осигури услугите на защитника на Ботев Пловдив Сивард Спрокел. Холандецът, който след 10 дни ще навърши 32 години, има контракт с канарчетата до края на първенство. След това става свободен агент. Засега пловдивчани не са му предложили нов договор, а сините следят с нескрит интерес ситуацията. "Тема Спорт" вече съобщи, че селекцията на Левски ще бъде предимно от играчи, за които няма да се плаща трансферна сума. Причината е предстоящото затягане на коланите на "Герена" и редуциране на бюджета.

През този сезон Сивард Спрокел взе участие в 28 мача на жълто-черните. В тях той не успя да се разпише. Холандецът пристигна в България през сезон 2012/13. Той бе взет от ЦСКА, а преди това играеше в Анортозис под ръководството на Станимир Стоилов. След като Мъри пое треньорския пост в Ботев, един от първите му трансфери бе привличането на Спрокел.

Сините умуват и за друг играч на канарчетата - левия бек Веселин Минев. С него нещата стоят по същия начин като с холандеца.

В списъка на Левски за централни защитници е и Борислав Стойчев, който вече има един престой на "Герена". Бранителят на Берое обаче има контракт и за следващото първенство, така че за да го имат в редиците си, сините трябва да откупят правата му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cleverley23
01.05.2014 12:31

Значи ще събират, световно неизвестни "звезди" от кол и въже, после ще се мъчат да ги правят играчи, следователно се очертава още един слаб сезон. Накрая Баткофф ще е недоволен от резултатите и Гонзо ще му бъде изкупителната жертва.. толкова познат сценарий.. *stop* Вместо да събирате чернилки, по-добре играйте с юношите, нито заплатите им големи, пък и ще се раздават за отбора..