Капарираха Лацио за юбилея

10:45
Капарираха Лацио за юбилея
Фондът "100 години Левски" е превел първия транш на италианския Лацио за провеждането на юбилейната среща на 23 май. Преди няколко дни шефът на тръста "Синя България" призова всички фенове на Левски да се включат в събирането на средства за юбилея, за да може първата част от сумата от 150 хиляди евро да бъде преведена преди крайния срок 30 април.

Това се е случило и по сметката на италианския клуб е постъпил първият транш, с който синята публика гарантира участието на Римските орли в толкова анонсираната среща. Все пак финансовите мъки за фонда и тръста тепърва предстоят. Освен остатъка от парите за мача с Лацио трябва да бъде събрана и сумата за престоя на италианската делегация у нас, пише "7 дни спорт".

С финансова инжекция ще се включат и някои от настоящите футболисти на Левски, както вече сториха Валери Божинов и Владо Гаджев. Заелият се със строежа на сектор "А" на "Герена" Иво Тонев също се включи в организацията на празненствата с известна сума.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuperSizee
01.05.2014 12:17

Нека да направят този юбилей, но това вече си е чиста просия за мен. Не съм чувал или виждал друг клуб да проси по толкова явен начин пари за да организира най - голямото си събитие в историята.