Мъри и Херо екип в Ботев

10:52
Мъри и Херо екип в Ботев
Треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров с половин уста призна, че след края на сезона поема към Левски или Ботев Пловдив.

"И да съм имал разговори за бъдещето ми след края на сезона, нали знаете, че не е коректно от моя страна да кажа каквото и да било", изстреля бургазлията пред "Блиц".

Това е сериозен пробив в позицията му, която досега бе категорично да отрича, че си тръгва от стадион "Лазур". Нещо повече - "Стандарт" научи, че Херо вече се е срещал със собственика на канарчетата Цветан Василев. Босът иска бургазлията да поеме функциите на спортно-технически директор в жълто-черния лагер.

От своя страна Димитров е пожелал Мъри Стоилов да остане наставник на Ботев и да работи в тандем със своя приятел. На въпрос какво е желанието на Херо - да бъде треньор или директор, той отговори: "Няма значение, да не е толкова трудно да бъдеш спортен директор".

Под тепетата вече усилено се говори, че Димитър Димитров не само е приел да работи за Ботев, но вече е активизирал своите хора да търсят попълнения за тима в Африка и Южна Америка. Херо е твърдо решен да се спаси от бъркотията в Черноморец. Вариант за това е и Левски. Гонзо също ухажва треньора. Именно Димитров е сред първите в листата със специалисти, която бъдещият шеф на "Герена" иска да застанат начело на сините. Друг от фаворитите е Мъри Стоилов, който обаче няма желание да се връща в Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
30.04.2014 11:22

Тва ще бъде голям удар за Левски , но хората имат право да си работят на спокойствие