Боримиров: Нямаме право на нови грешки

14:44
Боримиров: Нямаме право на нови грешки
Спортно техническият директор на шампиона Левски Даниел Боримиров заяви, че "сините" нямат право на грешка срещу Санта Хулия или Тре Фиори във втория предварителен кръг на Шампионската лига.

"Няма как да не съм доволен от жребия. Левски няма право на грешка", каза Боримиров пред "ТВ Ринг".

"Трябва да се готвим добре в тези три седмици. Ще направим всичко възможно още в първия мач да успеем да решим нещата. Мисля, че нашият отбор е фаворит. Последните две-три години трябва да са ни обеца на ухото и грешките, които допуснахме. Начинът, по който ще проведем подготовката си, ще бъде по малко по-различен начин. Ще акцентираме още от самото начало, за да може отборът да е максимално добре подготвен, поне на 80-90%", сподели Боримиров.

Шефът на Левски добави, че спортно-техническият щаб на клуба ще направи всичко възможно да разузнае противника.

"Ще направим всичко възможно да разучим противника много добре. Ще ги гледаме и в двата мача и се надявам, че няма с какво да ни изненадат. Надявам се до края на седмицата да получите още новини. Не искам да говоря с проценти и имена за трансферите. Очаквам Макриев да се разбере с Батков за личните си условия и до сряда да се присъедини към нас", допълни Боримиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aeonflux
22.06.2009 19:14

Мани,мани тука ако има грешка,то трябва всички Левскари да се обесим!Играем срещу някакво АФКлубче,каква грешка?