Баждеков: Доволен съм от жребия, но не бързам да се радвам

14:35
Баждеков: Доволен съм от жребия, но не бързам да се радвам
Финансовият директор на българския шампион Левски Константин Баждеков заяви пред "ТВ Ринг", че не бърза да се радва от изтеглените противници при жребия за Шампионската лига, който на пръв поглед е изключително лек за "сините".

Във втория предварителен кръг от Шампионската лига Левски ще се изправи срещу победителя от двойката между Санта Хулия (Андора) - Тре Фиори (Сан Марино), отреди жребият, теглен днес в Нион. Първият двубой на "сините" ще бъде на 14 или 15 юли в София, а реваншът ще се играе на 21 или 22 юли, когато възпитаниците на Емил Велев ще гостуват в някоя от двете държави-джуджета.

"Доволен съм от жребия, но не бързам да се радвам. Предишните години също имахме добри жребии, но всички знаем какво стана. Мисля, че отборите, които ни се паднаха, са преодолими. Спортно-техническият щаб ще проучи двата съперника. Предполагам, че ще се срещнем с представители на отборите, ако те имат такива. Имаме предимство, че тези отбори ще играят помежду си и ще може да ги разузнаем. Ще добием представа за способностите на двата отбора, които ще играят в началото на юли. Имаме реални шансове да продължим напред. Аз мисля, че още в първия мач трябва да решим всичко. Мисля, че публиката ще подкрепи Левски и ще си свършим работата", сподели Баждеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация