Арсенал - Нюкасъл, загубен

18:50
Арсенал - Нюкасъл, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 16 познати от 25 мача - 64.4% успеваемост

Залог на деня за 28.04.2014 г.:



Тук опцията, че и двата тима ще успеят да се разпишат поне по веднъж изглежда много добре оценена, а и е крайно вероятно да се окаже печеливша. Да, Нюкасъл Юнайтед е без мотивация, но той трябва да играе за своя треньор, чийто пост според слуховете е застрашен. Свраките, лишени от нуждата да търсят каквото и да било в този мач, ще могат да разкрият пълните си възможности и едва ли ще се ограничат само до това храбро да отбраняват вратата си. Пропуските на Арсенал в защита са добре известни и те не са от скоро, а поглед в статистика показва, че редица посредствени съперници се разписват на стадиона на артилеристите, а дори печелят и точки. Домакините трябва да преследват победа на всяка цена и стремежът им да си я осигурят по-рано в двубоя, без съмнение ще предостави поне няколко шанса на гостите да отбележат, а те разполагат с необходимата класа и изпълните, за да вкарат. Нюкасъл е силен на втория етаж, а Арсенал има от какво да се притеснява в този компонент. Това е една от малкото стойностни опции свързани с този двубой.

Прогноза: Гол/Гол, Коефициент: 2.20

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Antoni753
28.04.2014 22:55

не виждам логиката като newcastle за нищо не играят а това е мач на живот и смърт за арсенал

putopalo
28.04.2014 22:33

1:0 за Арсенал,пуснах го на живо Х като краен изход със скромен финансов ресурс*blush*

JORO_87
28.04.2014 19:19

От 9 изиграни мача този кръг само в два видяхме гол/гол ,тъй че си струва да се потърси тази опция и като се има в предвид ,че Арсенал изпитват трудности в защита. Аз го играх оувър+гол/гол на 2,37. Иначе няма съмнение ,че Арсенал ще спечелят двубоя. Победа за домакините+над 3,5 е оценено на 2,4 ако не се лъжа и също е добър вариант.