Ливърпул - Челси, загубен

12:08
Ливърпул - Челси, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 16 познати от 24 мача - 66.66% успеваемост

Залог на деня за 27.04.2014 г.:



Тук при наличните нагласи в двата лагера и новините от последните дни, най-логичната прогноза сякаш става ясна. Важният мач за Челси е след няколко дни, когато тимът ще бъде домакин на Атлетико Мадрид в Шампионска Лига след нулевото реми в Испания и ще направи всичко по силите си да елиминира мадридския си съперник и да участва на финал в най-престижния европейски клубен турнир. Това ще накара треньора на лондончани да пусне в игра днес много от играчите, които доста по-рядко получават възможности за изява през сезона и ще улесни невероятно много задачата на домакините. Тук без липсата на обиграност и знаейки колко разнообразна и мощна е атаката на червените, каквато и дефанзивна постройка да избере Моуриньо, то няма как тя да се окаже разнообразна. За Ливърпул няма да бъде пресилено, ако отбележим, че това е шампионският мач и ако те спечелят днес над 99% титлата ще пристигне в тяхата витрина. Домакините ще бъдат по-мотиварни, с по-добра селекция и с подкрепа от трибуните, като само липса на късмет или моментен проблякък на състезател от редиците на Челси ще може да ги лиши от победа.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.75

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
27.04.2014 12:58

Не вярвам Челси да подари мача на Ливърпул заради важния мач за ШЛ.Обърнете внимание на последното изречение на типстъра.За мен мача е Х2.

orton95
27.04.2014 12:57

Бих искал мнение за Ростов - Анжи. Изкушава ме високият коеф за домакина и даже не мога да проумея защо е толкова висок, че даже се и вдига *confused*