Черноморец с категорична победа над Пирин

21:43
Черноморец с категорична победа над Пирин
Отборът на Черноморец Бургас записа убедителна победа с 4:0 над тима на Пирин Гоце Делчев, в мач от 35-тия кръг от първенството на "А" група.

Акулите поведоха още в 9-та минута, чрез Милен Василев, който засече хубаво центриране от ляво на Крум Стоянов. В последвалите минути отново Василев имаше добра възможност за гол след хубав изстрел от около 20 метра, но Абдиков успя да избие. В средата на първите 45 минути бургазлии записаха още една сериозна опасност. Бекое успя да се освободи от двама защитници в зелено и излезе сам срещу вратаря, но ударът му бе париран.

През втората част отборът на Черноморец-Бургас вдигна още оборотите и само 5 минути след подновяване на играта, резултатът стана 2:0. Венелин Филипов центрира остро от дясно и топката бе засечена от Лапантов, който си отбеляза автогол. Класическото 3:0 оформи Милен Василев, който стреля  от воле и отбеляза своя втори гол в мача. Последното попадение дойде в 90-та минута. След бърза контраатака, топката попадна във Филипов, който центрира в наказателното поле и Симеон Райков оформи крайното 4:0.

След тази победа отборът на Черноморец Бургас има в актива си 41 точки, с 5 по-малко от своя пряк конкурент за оставане в елита Славия. В следващия кръг акулите са гости на другия бургаски тим Нефтохимик.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

colonel12
26.04.2014 23:35

Прав е Херо за много неща!Но при положение, че Венци и Гигов са в изпълкома, няма как Черноморец да оцелее.Това е положението с феърплея в нашия футбол.Пълна помия!

viki666
26.04.2014 22:28

слабия трябва да отпадне те продават почти всеки свой мач а не чмц *wink*

KMFDM
26.04.2014 22:03

Браво Акули дано се спасите ,че на всеки българин му е АДСКИ ГНУСНО да гледа тези два СМЕШНИ софийски''гранда'' ,които съществуват благодарение на продаване на мачове и имат най-големите ИЗМИКЯРИ за президенти ,които се целуват взаимно и лягат на който им поиска,но за жалост такива ТУМОРИ трудно могат да бъдат отстранени от А група да не казвам невъзможно.ДокУ и слаБия най-смешните и долни клубчета винаги със свалени гащи и за жалост от тези президенти се унижават техните фенове защото едвали им харесва да са вечно еб...ни и подигравани от всеки.*money*

Cleveland
26.04.2014 22:14

Подкрепям те! Късмет на Акулите във битката им за оцеляване, ще е много жалко ако Черноморец отпаднат а смешните столични отбори на Славия и Локо да се спасят..

sineokiasladur
26.04.2014 22:12

догодина локото няма как да се спасят*wink*