Стортфорд - Майдънхед, загубен

13:00
Стортфорд - Майдънхед, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 16 познати от 23 мача - 69.56% успеваемост

Залог на деня за 26.04.2014 г.:

Бишъпс Стортфорд - Майдънхед

Една от добрите скрити стойностни оферти днес намираща се в южната английска конференция. Това е последен кръг от първенството преди началото на плейофите, а Майдънхед е тимът намиращ се на първото място точно над зоната на изпадащите. Само по-добрата му голова разлика в сравнение с най-високо разположения тим в опасната зона прави така че Майдънхед да не е изпадащ. За да запази мястото си в настоящата дивизия, днес той се нуждае от победа или грешка на основния конкурент Уайтхоукс. Стортфорд е в средата на класирането, не играе за нищо като в последните си седем мача няма победи, а загуби в четири от тях. В най-скорошните си три шампионатни изяви Стортфорд записа три поражение и днес няма причина да променя тенденцията. На този стадион в последните си три гостувания Майдънхед няма поражение, като спечели две от тях и днес е задължен да направи същото.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.90

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
26.04.2014 17:31

ВИП мачът от днес:


Ханза Рощок - Ред Бул Лайпциг

турнир: Германия, Трета Бундеслига
час: 15:00ч.
прогноза: 2
коеф: 1,93
сигурност: 7/10
букмейкър:

Ханза е разположена в средата на таблицата и не играе за нищо като се намира в лоша форма с пет поражения в последните седем мача. Освен това домакините от Рощок ще бъдат и без редица титуляри днес - Групе, Пелцер, Хаас и Старке. Лайпциг е на точно две стъпки от директна промиция като те са доста прости наглед. Победа днес ще значи, че в следващия кръг, ако бъде победен и то на собствения стадион отбора на Саарбюкен, който вече е изпадал, то Ред Бул ще играе в горна дивизия. Стратегически мач за гостите.

JORO_87
26.04.2014 14:18

Това е любимият ми тип мачове-с отбор ,който е замесен в борбата за оцеляване. Коефициента винаги е добър ,а играчите се раздават до край. Разбира се не винаги се получават нещата, но рискът е оправдан. И в този ред на мисли ето и други мачове ,в които отборите имат спешна нужда от точки:
Бирмингам-Лийдс 1 (Бирмингам са много слаб домакин ,но са точно над чертата ,а Лийдс просто доиграват сезона),
Дагенъм-Нортхямптън 2,
Гингам-Валансиен 1( с гол на Ятабаре),
Ница-Реймс 1.
Реал Сосиедад излизат за победа при гостуването на изпадналия Бетис. А за утре съм си харесал:
Съндърланд-Кардиф 1 (коварен мач ,но програмата на домакините до края е по-лека и ако искат да се спасят трябва да вземат 3-те точки),
Аугсбург-Хамбургер 2 (коеф.-4). Хамбургер е единственият отбор в Германия ,който играе в Бундеслигата от самото и основаване и до ден днешен не е изпадал. Вярно е ,че са доста зле този сезон ,но трябва да бранят честта си ,а Аугсбург пък от своя страна няма за какво да играят и нищо чудно да подценят гостите.

JORO_87
26.04.2014 16:01

Кардиф разчитат на контра атаки ,а в мача със Съндърланд ще им се отдаде възможност да покажат в какво са добри ,понеже черните котки са длъжни да пресират от самото начало. Но пък Съндърланд са с мач по-малко и при победа се изравняват по точки с Норич.Вярно е,че мача е завързан ,но пък фактора домакинство и победата над Челси накланят везните в полза на Съндърланд. Моето виждане е ,че Кардиф и Норич са пътници ,а другия изпадащ ще или Съндърланд или Фулъм.

viking25
26.04.2014 14:35

Когато говорим за мач от Англия, независимо на какво ниво, аргумента за мотивиран изпадащ и немотивиран съперник за мен няма стойност, за някой друг шампионат /Италия Испания/ може би има. Съгласен съм с прогнозата за Гингам и Реал С. Последните ти 2 мача - Съндърланд и Хамбургер - пробвай с обратните знаци. Иначе ето моята колонка за утре: Порто Бенфика 1ца /1,88/, Еспаньол Алмерия 1-ца /1,55/, Шалке Гладбах 1-ца /1,80/, Съндърланд Кардиф 2-ка /3,5/, Ливърпул Челси 2-ка /4,3/ с 10 лв за 789,40, да си пожелая успех *smile*. Порто - единствената купа която могат да вземат този сезон, мача е за купата на лигата, Бенфика имаше тежък мач с Юве преди 2 дни, предстои реванш и ще излезе най вероятно с резервите. Еспаньол - все още в битката за Европа, силен домакин, Шалке - в борбата за Шампионска лига, връщат се почти всички отсъстващи титуляри, Кардиф - играе с изпадащия Сълдърланд, който въпреки случайно спечелените точки срещу СИти и Челси, си заминава, Челси - в мач без напрежение за тях, играят с отбор, който цял сезон игра без напрежение, в може би мача на сезона за Ливърпул, въпреки че коефицентът за 1-цата се срина, очаквам пореден добър резултат за Моу срещу отбор с претенции / без покритие!/