Подолски: Един ден ще се завърна в Кьолн

20:14
Подолски: Един ден ще се завърна в Кьолн
Нападателят на Арсенал Лукаш Подолски призна, че мечтае в определен период от кариерата си, отново да стане играч на Кьолн.

"Може би един ден ще се завърна в Кьолн. Това за мен винаги е една от опциите и е въпрос на сърце. Този клуб е много повече от отбор за мен, това е моят дом", сподели Подолски.

"Искам да довърша договора си с Арсенал. Но човек никога не знае какво ще стане във футбола. Понякога нещата се развиват много бързо", добави нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
25.04.2014 20:18

Този колкото е голям футболист толкова е и голям като човек.Невероятен!Уважавам го още от времето му в Байерн когато тъкмо беше пробил в национала,много голям футболист,не предава отбора си,добре е сега в Арсенал и тъкмо почва да става неизменен титуляр,пожелавам му най-накрая да дигне трофей с Арсенал,даже защо не и другия сезон отново да го направи и след това вероятно ще се завърне *smile*

overdrive
26.04.2014 00:58

Страхотен играч безспорно, но на крилото му е по-добре от колкото в центъра на атаката. Венгер му даде няколко мача и миналия сезон и някаквите дребни игрови минути този сезон, като централен нападател и не показва същата игра. А като крило има възможност да се връща и в защита, да играе и зад нападателя и понякога и пред него. Не е напълно забит на крилото, а дебне гола винаги в наказателното поле, когато има възможност.

dzhalev_71
25.04.2014 23:08

Рекордьор с националната фланелка е Матеус със 150 мача. Подолски има 111. Има шанс да го мине, но трябва да играе редовно, а при наличието на младоци като Гьотце, Дракслер и другите ще е голяма битка. Но с оглед формата, която показва предвид, че беше 4.5 месеца аут си е добре. Иначе е страхотен човек, страшно позитивен и винаги усмихнат.

golemiq_geshan
25.04.2014 21:34

Тъкмо беше пробил в национала а сега е рекордьор с националната фланелка *joking* Въпреки многото си контузии той се връща и връща и мачка и мачка и така и не разбрах защо Венгер не гради отбора си около него , централен нападател с малко по - свободна роля , му пасва идеално , той е от този тип нападатели , които могат да сменят местата си с крилата и много да разнообразяват атаката , а венгера го забил на крилото и пуска ония дърварин Жиру , че чак и най - голямото дърво Саного пусна срещу Байерн ... Много голям фен съм на нападателите тип Подолски , не че са много де

caramell
25.04.2014 21:19

Пич е спор няма.