Рома - Милан, спечелен

16:26
Рома - Милан, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 15 познати от 22 мача - 68.2% успеваемост

Залог на деня за 25.04.2014 г.:



При настоящото състояние на тези два съперника ,едва ли има компонент, по който Милан да превъзхожда Рома. Предимствата за гостите тук са доста малко и те сякаш се изчерпват с отбелязването на положителната статистика, описваща визитите им на вълците в последните години и с това че Милан се намира в поредица от пет поредни победи. Трябва да се отбележи, че всички тези победи на росонерите в последните пет къга бяха все срещу отбори, замесени в битката за оцелявани и намиращи се под 13-о място. Изключението обаче е ясно и то е победата над Фиорентина във Флоренция. Днес Рома ще бъде без Дестро, но шансовете на домакините от теоретична гледна точка са налични, защото с нови три пункта днес те ще изостават на само пет точки от лидера Ювентус. Старата госпожа ще има изключително тежък мач-реванш с Бенфика в Лига Европа, а това дава допълнителни шансове на Рома, че при сериозна доза късмет ще успеят да изместят черно-белите. Всички тези сметки обаче започват с пълен актив от точки в този мач.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.80

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари