Мартино остава в Барса още един сезон

12:27
Мартино остава в Барса още един сезон
Треньорът на Барселона Херардо Мартино ще остане начело на тима и през следващия сезон.

Според информация на "Ел Мундо Депортиво" аржентинецът е имал среща със спортния директор Андони Субисарета, който го уверил, че клубното ръководство на каталунците иска Мартино да остане на "Камп Ноу" поне още една година.

До това решение от ръководството на Барселона са стигнали, след като до този момент нямат договорка с потенциалните кандидати за наследник на Мартино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Garrincha
25.04.2014 21:31

Една добра новина за Барса ... от доста време насам !

pesholudiq
25.04.2014 19:54

До коментар [@comment 1624522] от [@user Manchester4o]:

новина ще видиш в началото на май ... иначе много лошо, още не мога да повярвам ...

pr0fy
25.04.2014 19:19

Не е официално, стига сте се впрягали.

Barcelona_29
25.04.2014 15:31

Хора той може следващия сезон да ги направи по-добри, ако купи няколко нови защитника, а ако трябва някой да го замества е по-добре да се върне Пеп.

GrandeBarca
25.04.2014 15:01

Е не де...не е за Барса....да докде Де Бур или Руди Гарсия Тер-Щеген идва....в защита някой от Елякуим Мангала/Матс Хумелс/Феде Фацио/..може би и крило..че Алексис ту играе добре..ту нищо не играе ..Перо същия..пък не се знае как ще тръгне и рия сезон на ''перлата'' Неймар дали няма да е същия...вярно може би ще си върнем Жерар Деулофеу,но той си е младо момче...в Евертън започва повече от пейката...никой не иска от него да решава мачове на Барселона..и тук ще се появява от пейката..а ако треньор е Мартиноо не се знадали и ще се появява....така на пръв поглед трябва ТРЕНЬОР,ЗАЩИТНИК и може би КРИЛО *smile*

Fcb10
25.04.2014 14:06

Да се маха Мартино въобще да не се замисля и да си пътува до Аржентина.

Guardiola10
25.04.2014 12:49

Аз четох, че това е само вероятност и то малка, понеже Мартино не може да свикне в Испания, а вече има оферта от Бока Хуниорс. В крайна сметка с тези разминаващи се статии всеки ден ще чакаме да стане официално и само тогава ще се знае.

Fcb10
25.04.2014 18:26

Вижте само до къде стигнахме да избираме треньори средна класа даже и никаква *joking**lol* Унай Емери тотално се проваляше във всички отбори където беше освен сега във Севиля защото върза на горе-долу класни играчи.Тоя Валверде някакъв анонимник...По-добре да остане Тата отколкото тези двамата да идват...

Gopcho
25.04.2014 18:08

Доказаният специалист Марсело Биелса ще бъде новият треньор на Олимпик Марсилия. Договорът му влиза в сила от новия сезон. Новината обяви вицепрезидентът на френския клуб Венсан Лабрун. Договорката между двете страни е станала факт тази сутрин. Те са имали среща веднага след края на мача с Лил снощи. Той завърши 0:0, а на сутринта Биелса е дал окончателен положителен отговор. "Имаме устна договорка, като за да стане официална, трябва само да бъдат положени подписите под договора. Без да изпадаме в еуфория, мога да кажа, че контракт ще има." "Искам да уверя феновете, че сме избрали най-добрия треньор за следващата кампания в лицето на Марсело Биелса", сподели Лабрун след хикса с Лил. Унай Емери е много по-добре от Валверде според мене! Ако трябва да се избира между дватама де *lol*

Guardiola10
25.04.2014 14:10

Франк де Бур беше казал, че не вижда смисъл да ходи в Барса, защото на нищо повече не можел да научи играчите. Аз най-много се надявам на Марсело Биелса, колкото и малка да е вероятността, или пък Руди Гарсия, обаче имам чувството, че ще изберат Велведере.

dzhalev_71
25.04.2014 13:49

Клоп си остава там където е. Франк де Бур ще е най-вероятният.

one1win
25.04.2014 13:20

От изброените най-добре Клоп или Франк де Бур.

Gopcho
25.04.2014 12:52

Херардо Мартино може да остане още една година начело на Барселона, твърдят спортните ежедневници „Марка“ и „АС“. Ръководството на каталунския клуб все още не е взело окончателно решение относно съдбата на аржентинския специалист. Тата има договор с Барселона до лятото на 2015 година и не е изключено да го изпълни. Според информациите в двете издания спортният директор на Барселона Андони Субисарета е провел среща с Мартино след провала на отбора в Шампионската лига, фиаското срещу Гранада и загубения финал за Купата на Краля от Реал Мадрид. На нея Субисарета е бил доста уклончив и е оставил пред Тата възможността да остане на „Камп Ноу“. Вероятността Мартино да изпълни договора си с Барса все пак изглежда твърде минимална с оглед проваления сезон. Към аржентинския специалист има интерес от страна на Бока Хуниорс и националния отбор на Венецуела. За треньорския пост в Барселона се спрягат имената на Юрген Клоп, Ернесто Валверде, Луис Енрике, Унай Емери, Франк де Бур, Михаел Лаудруп и Луис ван Гаал.