Топузаков ще прави рокади за мача с Ботев

10:38
Топузаков ще прави рокади за мача с Ботев
Треньорът на Левски Елин Топузаков ще направи рокади в състава за предстоящото гостуване на Ботев Пловдив. Младият специалист готви поне три промени в състава, с който отборът му загуби дербито от ЦСКА с 1:3 в началото на седмицата, съобщава "ТВ7".

Топузаков няма да може да разчита на Аймен Белаид за мача с жълто-черните, тъй като централният бранител е наказан за две срещи, а причината са натрупани жълти картони. Капитанът на столичани Станислав Ангелов пропусна сблъсъка с ЦСКА, но е аут и за този с Ботев по същата причина.

Така Топузаков обмисля да преквалифицира Дъстли Мюлдер в централен защитник и холандецът ще да си партнира с Павел Чмовш. Другата алтернатива е Даниел Димов, който играе стабилно в средата на терена с Орлин Старокин.

По всяка вероятност Пламен Крумов ще заиграе на мястото на Мюлдер, а като титуляр срещу Ботев се очаква да излезе и голмайсторът на сините във вечното дерби Радослав Цонев. Добрата новина за треньорския щаб на Левски е, че в състава се завръща Владимир Гаджев, който изтърпяваше наказание.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация