Гонзо натири играч, обърнал се към него по прякор

09:28
Гонзо натири играч, обърнал се към него по прякор
Треньорът на Черно море Георги Иванов е решил да остави централния бранител Живко Атанасов в немилост до края на сезона, съобщава "7 дни спорт". Както е известно, наставникът извади Атанасов от първия отбор, тъй като се обърнал към него по прякор. Гонзо е непреклонен в решението си и защитникът ще гледа мачовете на Черно море до края на сезона от трибуните.

Бъдещето му на "Тича" пък ще бъде решено от новия треньор на отбора, който ще застъпи от лятото.

Феновете на Черно море пък вече решиха бъдещето на друг от играчите. Стенли Окоро ще бъде освиркван от зелено-бялата публика заради това, че хвърли фланелката си на земята при смяната си в мача срещу Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BobiRM
25.04.2014 15:07

Естествено,че ще го накаже.Неуважително е да се обръщат така играчите към мениджъра,той е авторитет и трябва да се говори както трябва.Все едно някой от юнайтед навремето да беше се обърнал къв Алекс Фъргюсън с -Фърги примерно *joking*

Guardiola10
25.04.2014 11:31

Стигне ли се до прякори Гонзо е непреклонен. *joking* Шегата настрана, ама е прав. Не може играчите да показват неуважение към треньора и да няма последици. Ако играеше при Фъргюсън тоя Живко Атанасов можеше и да изяде някоя обувка по главата, та пак леко се е разминал.

wba
25.04.2014 09:40

Евала на Гонзо. Решителни треньори ни трябват за нашите футболни лигльовци.

golemiq_geshan
25.04.2014 10:18

Само който е ходил на "Тича" знае какво очаква "моряците" на всяко слабо полувреме *lol* Ако е толкова твърд и в Левски , тея пикльовци дето играят там в момента , ще има доста повече избегали *beer*