Севиля - Валенсия, спечелен

14:57
Севиля - Валенсия, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 14 познати от 21 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 24.04.2014 г.:



Ако изключим последното домакинство на Севиля на този съперник, то преди това днешните домакини спечели шест пъти поред на своя стадион. Севилци са типично домакински тим, който е настроен за битка в подобни турнири на директни елиминации и днес ще трябва да оправдава тази си слава. Последното му домакинство на Порто спечелено с 4:1 потвърди реномето на стабилен тим при изявите си пред собствените фенове. Валенсия е изключително колеблив през този сезон, но тенденцията прилепите да разчитат предимно на изявите си на "Местая" не се променя и тук гостите ще разчитат на резултат, който да запази шансовете им за реванша максимално високи. Севиля трябва да вземе преднина, защото ако не направи това шансовете за участие на финал ще намалеят драстично.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.75

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

valdes021
24.04.2014 20:42

Бенфика - Ювентус и Севилия - Валенсия над 10 корнера.Успех на всички*smile*

HeatAr29
24.04.2014 20:38

Лично на мен от днешния тираж най-много ме привлича Х на полувремето на Бенфика-Юве.Иначе за този мач-всички предпоставки за победа на Севиля са налице-те са добри домакини,а Валенсия лоши гости.Освен това Валенсия нямат победа на този стадион от 2003-04,но това,което ме притеснява е,че Валенсия са прекалено непредсказуеми,както се видя от мачовете с Базел и според мен може да поднесат някоя изненада.Затова лично аз го пропускам.

Omilron
24.04.2014 18:29

Тук, както и в мача на Атлетико с Челси, най-удачно е да се играе за картони. В Бетфеър коефициентът за 45+ точки е около 1,45 в момента. Мачовете с испански отбори винаги се отличават с много здрава битка, която не рядко излиза извън рамките на позволеното, така че този пазар е доста апетитен. Самият факт, че довечера на терена ще имаме два тима от Испания пък го прави задължителен. Успех.