Руди Гарсия поема Барселона?

17:26
Руди Гарсия поема Барселона?
Старши треньорът на Рома Руди Гарсия през следващия сезон може да поеме испанския гранд Барселона, според римския вестник "Ил Месаджеро". Ръководители на Барселона вече са се срещали с агента на треньора Гарсия - Паскал Бойсо, твърди изданието.

Според редица испански медии аржентинецът Херардо Мартино ще напусне поста старши треньор на Барселона след края на този сезон, въпреки че има договор. Барселона отпадна на четвъртфиналите на Шампионската лига, загуби от Реал Мадрид с 1:2 на финала за Купата на краля на Испания и е с малки шансове да защити титлата си в испанското първенство.

Рома пък е на второ място във временното класиране на италианското първенство и с гарантирано участие в групите на Шампионската лига през следващия сезон, което след шестото място в предишния сезон е голяма крачка напред за "вълците".

В същото време, друго италианско издание - "Гадзета дело спорт", съобщава за интерес към 50-годишния френски специалист от страна на Арсенал и Пари Сен Жермен. Гарсия обаче се чувства добре във Вечния град и едва ли ще напусне "Олимпико" след само един, при това толкова успешен, сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Guardiola10
25.04.2014 11:21

Все повече се твърди, че Тата Мартино остава, но информациите са толкова противоречиви, че човек не знае на кое да вярва. Докато не стане официално каквото и да било няма как да знаем.

Salient
22.04.2014 22:10

До световното колко спекулации ще има не е истина. Поне 200 треньори ще са поели Барселона или Юнайтед. *joking*

bacardy_breezer
22.04.2014 21:07

Човека е започнал да гради нещо в Рома и ако има малко акъл ще остане. Едно е да водиш Рома, където феновете са щастливи, когато ги класираш за ШЛ, друго е да си начело на Барса, където натиска върху него ще е огромен. Не мисля, че ще направи тази грешка.

golemiq_geshan
22.04.2014 21:27

Апетита идва с яденето , а догодина апетита на на феновете на Рома ще е още по - голям ! При подобен минимален срив като през този сезон , атаките към Гарсия ще са много сериозни , без значение какво и кога е постигнал и това на гръб го изпитаха не малко хора , последния от които несправедливо беше Спалети , който си е голям тактик , но няма подход към играчите , не може да се справя с различните характери , да видим дали Гарсия ще успее

Fcb10
22.04.2014 18:29

По-добре ще е от тоя анонимник Валверде който ако не се лъжа тотално се провали във Валенсия!

SuperSizee
22.04.2014 18:29

За мен той е човекът за Барса според стила който изповядва. Друг е въпросът, че това ще е най - големия удар за Рома.

GrandeBarca
22.04.2014 18:22

Ако дойде ще е супер..още има математически шанс за шампион...Рома трябваше да се раздели с Ламела и Маркиньос..обаче нацели 6ца с Ляич,Жервиньо,Строотман...има загуби колкото Юве..по 2 загуби имат,,,,и единственото нещо,което им попри да се борят до последния кръг..е някои глупави Х-ве със Сасуоло,Аталанта,Каляри в средата на сезона...даже ако бият в последния или пред последния кръг..ще завършат 2ри с по-малко загуби от Юве..яко ме кефи,че ще са в ШЛ отново...като цяло доста стари/нови отбори се завръщат в ШЛ...Монако,Рома,Ливърпул,Спортинг...е да за сметка на..Милан,Марсилия,Ман.Юнайтед..ама няма как иначе.....ако дойде Руди ще е супер..ако не съла..той направи Лил Шампион на Франция...може и да се бъркам де....*smile*

golemiq_geshan
22.04.2014 18:18

Дано да не му промият мозъка , защото не виждам Гарсия да се задържи много в Барса , както би се задържал в Рома , иначе като стил е близък до този на Барса