Трансферен часовник (22 юни)

15:03
Трансферен часовник (22 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в материала "Трансферен часовник", присъстващ в рубриката "Акцент". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

► 21:01 часа:
Ливърпул се е договорил с Портсмут за трансфера на Глен Джонсън, съобщава сайтът на "червените". Челси също се интересуваше от десния бек, но в крайна сметка английският национал се отправя към "Анфийлд".


► 20:56 часа:
Рома подписа с крилото на Бари Стефано Губерти, пише официалният сайт на "вълците". 24-годишният флангови футболист е подписал за четири години, като първоначално ще печели по700 хиляди евро на година.


► 20: 43 часа:
Агентът на Андреа Досена отново предложи агента си на Юве, макар да се твърди, че "бианконерите" са се отказали от левия бек на Ливърпул.


► 20: 24 часа: Манчестър Сити официално привлече нападателя Роке Санта Крус за около 18 милиона паунда, съобщава официалният сайт на клуба. Парагваецът е второто ново попълнение на "гражданите" за новия сезон след трансфера на Гарет Бари от Астън Вила.


► 19: 03 часа:
Агентът на Алваро Арбелоа днес е бил на "Сантяго Бернабеу", където е договарял евентуален трансфер на бранителя в Реал Мадрид.


► 18:51 часа:
Селтик готви оферта за плеймейкъра на Атлетико Мадрид Хуан Аранго, пишат медиите на Острова.


► 18:55 часа:
Нападателят на Челси Дидие Дрогба обяви сензационно, че може би ще напусне лондонския тим, за да се присъедини към Интер.


► 18:36 часа:
Майкъл Оуен: Не искам да оставам в Нюкасъл. Имам много оферти и в момента обмислям коя е най-добрата.


► 18:31 часа:
Олаф Мелберг в момента е в Атина, където договоря личните си условия с Олимпиакос. Шведският бранител изглежда със сигурност ще напусне Ювентус, като се предполага, че "бианконерите" ще приберат 2 милиона евро за защитника. Добра сделка за торинци, които привлякоха бившия футболист на Астън Вила на свободен трансфер преди началото на миналия сезон.


► 18:13 часа: ПСВ Айндховен официално подписа с Орландо Енгелаар от Шалке 04. Холандският гранд ще заплати на "миньорите" сумата от 3,5 милиона евро за халфа, който отново ще заиграе в Ередивизи от новия сезон.


► 17:57 часа: Валенсия е близо до подписа на Бруно, който в момента е свободен агент. Десният бек ще бъде третото ново попълнение на "прилепите" след трансферите на Жереми Матио и Анхел Делберт.


► 17:49 часа: Ливърпул е успял да изпревари Реал Мадрид и Барселона за подписа на 16-годишния Хесус Фернандез Саез- Сузо от Кадис, съобщават испанските медии. Младежът играе като ляв външен халф, като може да бъде използван и като атакуващ полузащитник, твърди досегашният наставник на таланта.


► 17:23 часа: Бен Сахар е официално ново попълнение на Еспаньол.


►17:11 часа: Марк-Антоан Фортуне призова новия мениджър на Селтик Тони Моубрей да направи всичко възможно, за да вземе при себе си. Нападателят на Нанси впечатли с изявите си в Уест Бромич през пролетта, а настоящият му клуб е поставил цена от 2,5 милиона паунда.


16:58 часа: Халфът на Шалке 04 Орландо Енгелар има желания да се присъедини към своя бивш наставник Фред Рутен в състава на ПСВ.


16:37 часа: Френският вратар Грегори Купе се надява да стане ново попълнение на отбора на ПСЖ.


16:23 часа: Нападателят на Барселона Ейдур Гудьонсен е основна цел на Болтън, Блекбърн и Бешикташ.


► 16:05 часа: Кристиано Роналдо ще бъде представен като играч на Реал Мадрид на 30 юни, твърди испанският "Марка".

► 16:03 часа: Очаква се холандският нападател Робин ван Перси да подпише нов договор с Арсенал тази седмица, с което ще се приключат спекулациите около бъдещето му.

► 15:41 часа: Армин Фее, който е новият наставник на Волфсбург, категорично отхвърли спекулациите, че Един Дзеко ще напуска клуба в посока Милан. Фее заяви, че босненецът не се продава. Въпросът е дали на това мнение са и шефовете на немския шампион?


► 15:33 часа: Рома е на път да продаде Жулио Баптища на Атлетико Мадрид, твърдят медиите в Италия.


► 15:17 часа: Байерн Мюнхен официално привлече хърватския национал Даниер Пранжич от Хееренвеен.


► 14:59 часа: От ръководството на Фейенорд разкриха, че са в процес на преговори с Йержи Дудек, който е свободен агент, след като договорът му с Реал Мадрид не беше подновен.

► 14:47 часа: Бранителят на Байерн Мюнхен Лусио разкри, че има няколко оферти от други клубове. Бразилецът заяви, че все още не е сигурен дали иска да напуска мюнхенци.

► 14:31 часа: Нападателят на холандския Твенте Марко Арнаутович е приел на предложението на Интер да премине в състава на "нерадзурите".

► 14:12 часа: Петьо Динков, Станимир Господинов и Борислав Дичев разтрогнаха договорите си с Миньор Перник по взаимно съгласие.


► 13:50 часа: По последни сведения, Роке Санта Круз в момента минава медицински прегледи в Манчестър и трансферът му в Сити вече е на 99% сигурен.


► 13:36 часа: Лисандро Лопес е договорил личните си условия с Лион, твърди агентът му, но от Порто все още не са приели офертата на френския клуб за трансферната цена на нападателя.


► 12:53 часа: Фулъм се интересува от нападателя Фернандо Мориентес. 33-годишният нападател е свободен агент, след като договора му с Валенсия изтича в края на юни.


► 12:36 часа: Роберт Акуафреска разкри, че желае да продължи кариерата си в Лацио. Юношата на Интер заяви, че към него има оферти и от два английски клуба, но засега все още бъдещето му е неясно.


► 12:31 часа: Каха Каладзе призова шефовете на Милан да направят всичко възможно, за да привлекат Един Дзеко. "Той е играч от типа на Ибрахимович", твърди Каладзе.


12:21 часа: Нападателят на Челси Андрий Шевченко заяви, че с удоволствие ще стане част от тима на Рома и е готов да приеме евентуална оферта на "вълците".


12:05 часа: От ръководството на Евертън са се провалили в преговорите за привличането на младия халф на Стандарт Лиеж Стивън Дефо и играчът няма да се присъедини към "карамелите".


11:55 часа: Бащата на Никлас Бендтнер, който е и негов агент, опроверга слуховете, че нападателят ще се присъедини към тим от Серия "А".


11:25 часа: Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че няма никакво намерение да спира Андреа Пирло, ако играчът пожелае трансфер.


► 11:03 часа: Хосе Антонио Рейес почти сигурно ще напусне Атлетико Мадрид, след като е бил уведомен от наставника на тима, че не влиза в плановете му за предстоящата кампания.


► 10:48 часа: Карлос Тевес е с единия крак в Манчестър Сити, твърдят медиите на Острова.


► 10:29 часа: Давид Трезеге заяви, че със сигурност остава в Ювентус и през следващия сезон.


► 9:56 часа: Майкъл Оуен нямал никакво намерение да приема евентуална оферта на Хъл Сити. Бившият нападател на Ливърпул в момента бил в напреднали разговори с ръководството на Евертън за евентуален трансфер.


► 9:13 часа: По последни сведения на британските медии Роке Санта Крус ще стане официално част от Манчестър Сити днес следобeд. Да видим колко истина има в тези твърдения...


► 8:32 часа: Интересно разкритие от медиите в Испания: В договора на Кристиано Роналдо с Реал Мадрид има клауза, гласяща, че евентуална оферта от 200 милиона евро за португалеца не може да бъде отказвана от ръководството на "Белия балет".


► 8:21 часа: Масимо Морати заяви, че ако Златан Ибрахимович и Дъглас Майкон наистина искат да напуснат Интер, са свободни да го направят.


► 7:53 часа: Медиите на Острова твърдят, че Съндърланд се е включил в борбата за подписа на Фрейзър Кямбъл. Нападателят е главна цел на трансферния пазар за Хъл Сити, но е много възможно юношата на Манчестър Юнайтед да предпочете преминаване при "черните котки".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BaBuLcHo
22.06.2009 22:39

Официално Ливърпул взе Глен Джонсън - Ливърпул официално обяви, че националният защитник на Англия Глен Джонсън вече е футболист на клуба. В сайта на мърсисайдци се появи съобщение, че трансферът на бранителя от Портсмут е финализиран и от следващия сезон той ще се състезава на "Анфилд". И само Ливърпул.. завинаги в сърцата *wink*

Redbula
22.06.2009 13:41

Ами Глен Джонсън нали уж вече е с 1 крак в Челси? И нали Челси имал пари купувал играчи а нз що от 2 сезона не се зима нищо сега нз кво се бавят Тевез ще е мн добре да дойде при нас