Левски - ЦСКА, загубен

12:30
Левски - ЦСКА, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 13 познати от 18 мача - 72.22% успеваемост

Залог на деня за 21.04.2014 г.:



Обстоятелствата и в това поредно за този сезон Вечно дерби не са много по-различни от тези в предишните. Във всеки един двубой Левски - ЦСКА през настоящата кампания препоръчвах опцията за по-малко от 3 гола и залог в полза на това че, ако ЦСКА успее да отбележи е много вероятно да спечели. Тук даденостите не са се променили. Червените натрупаха редица положителни резултати срещу този съперник през сезона (без да допуснат гол) и днес те няма да играят за задължителна победа, а по добре наложената до момента тактика ще се надяват да не получат гол и ако е възможно, да отбележат. Просто казано ЦСКА ще иска да не загуби, за да не развали доброто впечатление, което остави през настоящата кампания във Вечното дерби. Сините няма за какво да играят, като вече загубиха шансове за всичко значимо, като дори няма да си осигурят участие на международна сцена. Напрежението в синия лагер е голямо, като отборът ща бъде и без двама от най-добрите си играчи Белаид и Гаджев, но дори те да  играеха, нагласата и желанията едва ли щяха да бъдат по-различни. Левски ще се опита да не загуби мача, за да разбърка и без това серозната доза горчиво, насъбрала се във феновете и ръководителите на клуба. Застраховка за евентуално поражение ще бъде фактът, че шанс за изявя ще получат много юноши без какъвто и да било опит в дербито. За пореден път изглежда дербито ще бъде белязано от желанието и на двата тима не да спечелят на всяка цена, а от това просто да не загубят.

Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
21.04.2014 15:59

До някъде съм съгласен с Жоро за малкото голове, които се очакват в дербито. Но вече опцията дори е паднала на 1.53, което практически я лишава от стойност- поне за мен. От кометара на Жоро се вижда, че той дава леко предимство на ЦСКА, с което не съм съгласен. Напротив, аз предлагам опцията 1 ДНБ за Левски на 1.72. Точно както казва Жоро, Левски няма за какво да играе и ще е освободен от напрежението, ще има и млади играчи, които аз поне си мисля, че единствени могат да измъкнат Левски от дупката. Самото поведение на букитата също подсказва подобен развой, да дават предимство на Левски с оглед класирането и последните мачове, с оглед сериозните липси в Левски, означава само едно- не се очаква 4-та поредна победа на ЦСКА и това 1.72 определено е стойностно, не само за Левскари като мен *smile*
Не на последно място, не би следвало ЦСКА да има толкова много късмет и шанс с Левски за един сезон... факт е, че ЦСКА си взе победите със сериозна доза шанс. Единствено изключително слабия Левски този сезон и слабия ни треньор ме спират да препоръчам директно знак 1-ца...

LATINO_M
21.04.2014 14:15

Г-н Сотиров,и аз подрепям опцията "под 2,5 гола",при тези два некадърни отбора.А вчера защо нямаше прогноза на специалиста ?

joro_sotirov
21.04.2014 15:35

Вчера все пак беше голям празник и поне в подобни дни си мисля, че мога да си позволя да не работя, а и както знаете правя тази рубрика абсолютно на добра воля без да получавам каквито и да било материални дивиденти от сайта или който и да било свързан с Уинър. Очаквам и малко разбиране от страна на потребителите!

RVP_Reus_9
21.04.2014 14:06

Аааа да! И аз за това се сетих!
[@link http://vbox7.com/play:a91865c036]
*lol**lol**lol*

Big_Di
21.04.2014 13:23

*beer* - [@link https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10150597_611631495591468_7184452898185147172_n.jpg]

Double_De
21.04.2014 13:20

4 загуби от цска за един сезон, който е юбилеен за сините няма да се позволи според мен, това е последния шанс малко да отсрамят позорния юбилеен сезон. все пак като фен на цска ще се надявам за победа на червените.

GrandeBarca
21.04.2014 12:36

Е то това е ясно Хна полувреме..и специалния залог от 0-1 гола *smile*