Вердер - Хофенхайм, спечелен

14:40
Вердер - Хофенхайм, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 12 познати от 17 мача - 70.1% успеваемост

Залог на деня за 19.04.2014 г.:



Добър коефициент за двоен шанс имаме тук, а и обстоятелства са изцяло в негова подкрепа. Да, Хофенхайм има добра атака и вкарва доста, но защитата му е крайно пропусклива и ако не са добрите изяви на вратаря Грал, то точките щяха да бъдат много по-малко. Днес гостите няма да могат да разчитат на един от най-добрите си бранители Анд Бек, а без него отбраната ще е  доста доста по-зле. Реалната нужда от точки тук е само и единствено от гледна точка на бременци, които са на шест точки от опасната зона, а до края на сезона остават точно четири кръга и всеки допълнителен пункт в актива им ще бъде добре дошъл. Те почти сигурно ще бъдат с нагласата да вземат точка или точки от този двубой и така спокойно да чакат финалните три кръга. Хофенхайм няма как да се пребори за евро квота, а и няма как, дори да бъде застрашен от изпадане и като си има предвид, че никога не е печел на стадиона на Вердер Бремен едва ли ще го направи точно сега.

Прогноза: , Коефициент: 1.70

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
19.04.2014 23:59

килмес - олимпо бая бланка 1. домакините са в зоната на изпадащи и със сигурност това е един от най-важните им мачове до края. при евентуална победа ще заплетат битка между 4-5 отбора за оцеляванеа,а заявката за битка беше хвърлена още миналата седмица когато победиха велез като гост.

kozel4e
19.04.2014 21:04

Днес добре ми даде победата на "дядо" Федерер - най-най-добрия тенисист раждал се някога. 4 коефициент, екстра. Аз не знам Ларго как не го даде в прогнозите си, той принципно прави добри тенис предвиждания. Щеше да е още по-добре хофе да си бяха вкарали дузпата или някое от положенията, но и така е ОК.

kozel4e
19.04.2014 20:59

*smile* ами до там бяха *smile* и разбира се ми провалиха залога. То не бяха изпуснати дузпи, пропуски и т.н. Но, какво да се прави. Поздравления за прогнозата, не ми изглеждаше така този мач, но ето че Жоро е бил прав. Още веднъж адмирации.

viking25
19.04.2014 16:22

Този мач много се преекспонира, в нета най-често срещаната прогноза и очаквания за него са дъжд от голове и в 2-те врати, именно поради някаква статистика. Ще се съглася с прогнозата на Жоро, макар че този мач съм го пропуснал в тазседмичната си колонка, най-вече заради факта, че Хофе са 5 мача подред без загуба, а никога до сега не са правили такава серия от 6 мача. Иначе - по една дузина отсъстващи и в 2-та отбора, Вердер този сезон е голямо разочарование, Хофе много вкарва но и много пропуска, типичен средняк.

kozel4e
19.04.2014 15:57

Моите уважения, но тук няма как да съм съгласен. Отново се основава на аргумента "на кой какво му трябва". Чисто във футболно отношение Хофе тази година играят много по-качествено от Вердер, които не оправдават очакванията за именит и пълен с качествени футболисти тим като тях. Аз съм потърсил тук над 1.5 гола гост, особено имайки пред вид факта, че Вердер трябва да напада и гостите могат да играят на контри. Вкараха ли първи гол те...