Гуардиола: Реал ще излезе уверен срещу нас

19:20
Гуардиола: Реал ще излезе уверен срещу нас
Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола заяви, че в Реал Мадрид са станали по-уверени след спечелването на Купата на Испания. Баварците ще се изправят срещу испанския тим в полуфинал на Шампионската лига другата седмица, но първо им предстои мач за първенство срещу Айнтрахт Брауншвайг.

"Реал винаги е бил много труден противник. Те ще влязат в мача много уверени след като спечелиха Купата на Испания. Много са силни, но в тази фаза на турнира няма лесен съперник. Мачът е важен за всички. Първо трябва да мине мача с Айнтрахт и тогава ще мислим за Реал", заяви Гуардиола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leather_rebel
22.04.2014 19:05

Осминареал винаги са яли дръвцето. Като изключим 60те години, когато си вземат 6те от 9те купи в турнира, винаги се изхвърлят много, типично по грандомански и винаги гризват дръвцето, естествено. Лион където ги хванеше, там си ги биеше, преди това Милан с Марко Ван Бастен...Марко откъдето поискаше, оттам им правеше голове. Срещу Байерн нямат никакви шансове, никакви!

Tishoff7
20.04.2014 08:24

Бахти на Пеп какво му е яко, пусна си в Бундеслигата играчи от вторият или третият отбори, а с тези от първият играе в ШЛ, за това мечтае всеки мениджър *beer*

sdw
19.04.2014 15:42

Чух,че Бартра все още тичал *lol*

Real_Roma_Cska
19.04.2014 14:10

Ало,фенчетата на Барселона и Пеп,бързо забравихте седмицата от миналата година... А по темата Реал ще бие в Мадрид 100%,а в Мюнхен един Х *smile*

Barsabg
19.04.2014 14:01

Всичко зависи от подхода на Гуардиола!Той е страхотен,но понякога е много шашав!Без да обиждам Борусия,които смазаха Байерн на Алианц,но мислите ли че Гуардиола не си е направил нещо като експеримент ... тъпо да ви звучи,но Реал и Дортмунд играят по много сходен начин и заради това Пеп пое този риск!Мача е 50:50 като пак ви казвам че зависи от подхода на Байерн!ще бъде супер сблъсък и не искам да ангажирам феновете с мнението си,не искам да предизвиквам нито хейт,нито заяждане!Зрелището е сигурно и пожелавам късмет и на двата отбора!

LosMerengues
19.04.2014 12:07

Много са се надъхали фенчетата на Байерн(и о изненада, тези на ВЕЧЕ НЕУЧАСТВАЩИЯ В ТУРНИРА...Барселона), ама ще има рев ми се струва. Байерн е един изключително прехвален отбор.. не са слаби, но са прехвалени, защото ги изкарват едва ли не непобедими. ОК, в Бундеслигата е лесно, там и Лудогорец има шансове за шампион, но хайде някой да ми каже нещо впечатляващо от тяхна страна ТАЗИ ГОДИНА в ШЛ?
Сити ги обърна на собствения им стадион от 0:2 и 1 гол не им стигна да ги оставят на второ място.
Арсенал ги попиляваше първото полувреме докато не получиха червен картон, а втория мач игра с изключително осакатен състав и завърши 1:1
Най-слабия Юнайтед от поне 20 години, си ги беше отстранил, но вкараха 2 гола от центрирания за 1:1 и в двата мача.
Силен отбор са, няма да ни бъде лесно, но прекалено много ги възхваляват. В момента практикуват нещо като "тики-така"... но само скучната част. Барса в най-силните си години поне вкарваше много голове, създаваше много положения с този стил, а те само разкарват топката по широчина на терена и назад към Нойер, докато не опре ножа до кокала и тогава центровки към Манджукич, тип "втора дивизия на Англия".
Колкото и да не им се иска на някои - ВСИЧКО СИ ЗАВИСИ ОТ РЕАЛ. Ако ние играем както можем, особено ако Роналдо е готов още за първия мач....Пепчо и "тики-такащото" му отборче ще гледат финала по ТВ-то.

Barsabg
19.04.2014 14:05

Фен на Барса съм и съм си спокоен,това е ваш мач!Прав си донякъде,но всеки трениор трябва да получи време!Анчелоти не почна добре,а сега е страхотен!Пеп поправи Байерн!Той започна да държи топката и така не допуска глупави голове!Вече не са толкова директни!Това е разликата,а това с Лудогорец са пълни глупост,разбирам какво искаш да кажеш,но титлата им е заслужена!В шл смазаха Сити на Етихад!Пожелавам хубав мач с успех и на двата отбора!

sksw
19.04.2014 11:25

Без Роналдо, Реал ще паднат от Байерн ! Това че мача е в Испания, изобщо няма никакво значение. Байерн не признават чужд и техен терен хаха

sdw
20.04.2014 12:23

Някак бихме Барса,знаеш ли защо?Защото както каза един пич долу,ние сме евроелита.Ние,вие и още няколко отбора в Европа,включително и самите Барса.А хейтърите като теб не се толерират.По-добре спри да пишеш и си изтрий профила,защото едва ли има някой в този форум,който те подкрепя в коментарите ти,освен самите фенове на Байерн.Байерн са страхотен отбор,но жалко,че имат такива фенове като теб,които повече пишат против Реал,отколкото срещу Байерн.На всички ни е ясно,че 2-т ти любим отбор е Барса,само не разбрах защо не си го признаваш.

sdw
19.04.2014 15:41

Ти ли веднъж ми говори,че Бейл не е бърз играч,а е посредствен?

rmf
19.04.2014 15:04

На 27 години мъжага си е неразбра досега, че моментната ФОРМА НЯМА никакво значение ЩОМ играят Реал и Барса. Двата отбора разполагат с най-добрите футболисти на постовете си, които с едно докосване могат да решат всеки мач. ""Срещу Байерн обаче и с Роналдо шанса ви е 30-40%"". Цялото ръководство ви се радва на жребия. Пеп казвам, че това е много добър жребии. Нойер нямал търпение да отиде на Бернабеу. Феновете им ми говорят за 70/30 шансовете за тях. Значи подценявай ни, но като свърши мача на Алианц Арена те искам тука пак с коментар. Като гледам така не само клуба е прехвален.... и феновоте също си мислят, че са непобедими хахаха.

sksw
19.04.2014 14:48

Уви някак бихте Барса след спринта на Бейл, но Барса са в уникална криза. Срещу Байерн обаче и с Роналдо шанса ви е 30-40% *smile* Без него още по-малък. Байерн не са Барса.

rmf
19.04.2014 14:30

хохо Кой дойде.... Ти на финала за КК спомняш ли си какво викаше ??? "Без Роналдо Реал ще паднат и от Барса и от Байерн.. Колкото да се имат другите за големи и особено онзи Бейл, не струват" хахахах Много ти знае остата накрая пак ще има рев на Алинц Арена. Моля те не коментираи, не давай прогнози изобщо не дишаи, че само се излагаш....*joking*

Hitchhiker1902
19.04.2014 11:35

Фен си на велик клуб, не на арабска еднодневка - би трябвало да знаеш какво значи уважение към съперника. На Реал съм фен, на Байерн... да кажем, че симпатизирам... от 30-тина години нейде... Ще се радвам в тези два мача да разбереш, че великите са велики, със или без звездите си и в такива мачове няма 70:30. Никога!

rmf
19.04.2014 01:47

И Анчелоти и Реал имат много по-голям опит от Байерн и Пеп в турнира. Дано това окаже влияние.

sdw
20.04.2014 15:07

Не обръщай внимание на sksw.Той не разбира грам от футбол и ако не съществуваше отбора Байерн Мюнхен,най-вероятно щеше да е фен на волейбол или на баскетбол,но не и на футбол.А ненавистта му към Реал е явна във всеки от коментарите му.От Декември му засичам коментарите.Първо Роналдо не заслужаваше златна топка,после Бейл за нищо не става,после не заслужаваме да продължим,сега шансовете са ни 30 процента.Ако направим требъл ще излезне с мнение,че сме късметлии и,че е имало други отбори,които да заслужават повече.Винаги ще е над тебе,заради такива философи България е на такова дириже.

rmf
20.04.2014 13:49

Еми усетих се, че леко прекалих, но тези отдоло успяха да ме провокират *joking*

sdw
20.04.2014 12:02

Не си прав.Байерн винаги са били сила и винаги са били сред елита на Европа.Не можеш да кажеш,че до преди требъла не са били никакъв отбор едва ли не.Всеки отбор си има време на спадове,Реал от 2002 да сме направили нещо значително? Не са прави също така и всичките тези хора,които смятат Байерн за фаворит.Смятам,че шанса на двата отбора е абсолютно 50 на 50.Ония SKSW също не е прав и е смешен с твърденията си,че шанса на Байерн бил 70 на 30.Хора,това са два от 4-те топ отбора в момента,които играят на полуфинал.И двата отбора имат космически точки в първенството си,друг е въпроса,че в Испания не сме единствените,за разлика от бундеслигата.Просто в този форум съм се убедил,че е пълно с хора,които не разбират от футбол,а единствено подражават на отбора си.

rmf
19.04.2014 22:00

"намери ми една класация в този турнир, в която Байерн е извън топ 4! Реал, Милан, Байерн, Ливето, Юнайтед, Барса + още 2-3 отбора са абсолютния елит на Европа!" Аз НИКЪДЕ не отричам, че Байерн не е гигант в Европа. Просто казвам, че Реал почти винаги е бил над вас както и над повечето отбори. Просто ми става смешно когато фенчетата ви(след требъла) като почнат да ми говорят за проценти 70/30 във ваша полза, при положение, че тая година не сте особенно убедителни в турнира (за разлика от мин. година).

rmf
19.04.2014 21:49

Какви глупости да пиша ? Я си погледни фенчетата какво ми пишат и тогава започни да ме критикуваш. Какво да гледам ? Казвам ти фактите просто и ясно, че Анчелоти е по-опитен от Пеп в турнира и Реал от Байерн. Това че последните 4 години правите много силен период неонзачава, че преди сте били нещо много голямо. Докато вие преди сте се мъчили Около групите тогава Реал мачкаше наред и мога да ти кажа, че Реал винаги е бил един от фаворитите в Турнира за разлика от вас (с изключение слабия период от 2005 до 2009). Много фенчета се "излюпихте" след требъла ама то винаги е така....

lpsoldier
19.04.2014 20:30

Момче, спири да пишеш глупости... Отвори си сайта на УЕФА, Уикипедия или каквото там искаш и провери кой аджеба е тоя отбор Байерн! Участия, трофеи, класирания на финал/полуфинал, отбелязани голове и т.н. Намери ми една класация в този турнир, в която Байерн е извън топ 4! Реал, Милан, Байерн, Ливето, Юнайтед, Барса + още 2-3 отбора са абсолютния елит на Европа! До преди 2-3 г Байерн не минавал групата... ОМГ. Веднъж в последните 12-13 Байерн не мина групата. И какво от това? Реал играха 4-5 1/8 поред.... И какво от това? +1 за коментари 11 и 13

Hitchhiker1902
19.04.2014 11:37

Колегата говори за ИГРАЧИ на Реал, Икер е ИКОНА в Испания *wink*

levskirealfen
19.04.2014 10:26

Личи си от кога гледаш футбол. Касияс я е печелил и то 2 пъти (Вярно единия път беше резерва, но се брой.) *wink*

rmf
19.04.2014 03:14

За шансовете определено са 50/50 даже Байерн си е фаворита, според мен. Все пак са миналогодишният шампион и особенно като погледнем факта, че последните години мачкат навсякъде. Но сега примерно този отдоло да ми казва, че шансовете били 70/30 в полза на Байерн си е смехотворно. Ние да не сме Сити или Арсенал....

rmf
19.04.2014 03:08

Анчелоти е един от малкото треньори печелили ШЛ (по онова време Кеш) като футболист и треньор. Начело на Милан му е най-славният период. Сега може би под катастрофални загуби искаш да кажеш за победатата на отбора ти ами да така си е, но като се замислиш Милан какво бяха тогава, а какво са последните години сам можеш да си направиш изводи за работата на Анчелоти. Освен това Анчелоти имаше много добри години в челси както и тази в ПСЖ. Където и да отиди винаги печели трофеи. Както сега прави голям сеозн и в Реал. Пеп какво има ? Един уникален период в Барселона и това е. В момента е поел отбор, който ако питаш мене и без треньор пак ще мачка. И двамата са много добри трениьори, но специално в тоя турнир Анчелоти има повече опит. Аз исках да кажа, че като цяло Реал има повече опит в турнира. Ако говорех за последните години щях да го спомена. Байерн преди тези 5-6 големи години за тях спомняш ли си къде се дъниха ? Последните години определно бяха техните години, но вече тук някъде трябва да дойде и доминацията на Реал. "+ факта че имат шампионски състав и играчи докато в Реал само Роналдо е печелил турнира" Точно това е ! Сегашния състав на Реал е жаден за успехи. Всеки новозакупен играч иска да печели трофеи и отличия, а да не говорим за шл, която вече я чакаме 12 години. Сегашния Байерн лека полека започва да се "засища" с трофеите (както е барса в момента) и ако Реал даде максимума от себе си и в двата мача съм сигурен, че ще са на финал.

scouser_pool
19.04.2014 02:05

Абе да ти кажа Пеп има не по-малко опит от Анчелоти и то печеливш опит докато Анчелоти претърпя някои катастрофални загуби начело на Милан най-вече ,а Реал откога пък имат по-голям опит от Байерн(0 финала срещу 3 за Байерн в последните 5 години, от които 1 спечелен + факта че имат шампионски състав и играчи докато в Реал само Роналдо е печелил турнира и то в друг отбор) съвсем не зацепих , от играта на двата отбора напоследък е по-скоро 50-50*wink*

Hitchhiker1902
19.04.2014 01:04

Пеп е велик треньор. Байерн е велик клуб. В момента са страшно силни, колкото и да ни се приспива като ги гледаме на моменти...
Някой тук да не е виждал Анчелоти да бие велики треньори? А Реал да бие велики клубове? Айде стига глупости, мача си е 50:50 както и да го погледнем, на който и отбор да симпатизираме. Надявам се на зрелищни мачове, страхотен футбол, незабележими съдии и... испански финал *smile*

Guardiola10
18.04.2014 23:34

Не знам как си мислите, че Реал има шанс на практика да победи Бейерн. На теория всичко е възможно, но германците имат по-сработен отбор, по-добри играчи с изключение на 2-3 позиции и по-добър треньор. Аз и двата отбора не ги обичам, Реал ги уважавам като вечния съперник и заради испанците от националния, но реално няма как да победят на сумарен резултат. В най-добрия вариант може да направят победа в Мадрид с един гол, но в Германия няма да ги бъде.

LosMerengues
19.04.2014 11:57

Ахахаххахаах ооо колко злоба. Сигурно не ти е лесно в последно време. БЕЕЕЙЙЙЙЙЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

rmf
18.04.2014 23:40

хаха Стига вече с тия вицове и как прецени че Пеп е по-добър от Анчелоти ? Само защото си му фен не означава, че е по-добър бе дете разбери го. Случайно да си чувал Милан на Анчелоти ? Казваш, че техните футболисти превъзхождат нашите --- НО КОМЕНТ..... Ахххх този Байерн преди групите не минаваха сега за 2-3 години самочувствие да видиш.

RMRM7
18.04.2014 22:32

Ми че къф мислиш ти тая работа *joking**joking*

golemiq_geshan
18.04.2014 21:55

Реал би една абсолютно безобразна Барса и то с 2 адски нелепи гола . Каквото и да си говорим и колкото и да се обнадеждават феновете им , Байерн е големия фаворит и шансовете са 70-30 за тях , в това положение на Реал , миналогодишния Байерн просто щеше да им изнесе рецитал , този Байерн обаче е тотално мистерия и не знаеш какво да очакваш от тях , все пак обаче почти не виждам резултат , който да ги постави в ролята на тотален аутсайдер преди реванша . Мисля че наказанието на Швайнщайгер изтече , което ще е сериозен плюс за "баварците"

rmf
18.04.2014 23:33

оффф Колко още трябва да обеснявам на такива като тебе, че в едно дерби моментната форма няма НИКАКВО значение ОСОБЕННО когато е ФИНАЛ. Когато играят Барса и Реал всичко е възможно, все пак тези отбори разполагат с най-добрите футболисти в света !. Два нелепи гола викаш А? Това и фен на Барса няма да го каже, при положение, че Бейл вкара един от най-красивите си голове. Шансовете викаш 70:30 хахахахахахах Станиии Тийпстър ПЛС. Затова казвам, че големият Байерн е много прехвален... защото едни безобидни на пръв поглед Юнайтед щяха да ги разплачат на Алианц Арена. Като вие сте фаворита по-добре за НАС подходете по същият начин както с/у Юнайтед и ще има рев на Алианц Арена

panew
18.04.2014 21:23

Не само уверен, ами ще ви бие. Аз тоя мач го виждам 2-1 или 3-1 за Реал.

rmf
18.04.2014 20:11

Голям мач ни чака ! Дано Роналдо да е въстановен, за да може зрелището да е на макс !

kris_666
18.04.2014 20:10

Колкото и да не ти се иска Реал ще ви бият в 1вия мач с 2 гола разлика *wink*