Гонзо: Нямаме право на грешки

17:52
Гонзо: Нямаме право на грешки
Равният резултат 1:1 между Черно море и Литекс е напълно реален. Това заяви след мача наставникът на домакините Георги Иванов.

"Имам забележки за играта на моите футболисти през първото полувреме, след почивката се справиха по-добре. Литекс е силен отбор и този мач за тях беше много важен, далеч по-различен от предните ни три срещи. Просто до края остават все по-малко двубои и вече никой няма право на грешки. Мисля, че се противопоставихме добре, а накрая дори имахме и две-три контраатаки и насмалко не реализирахме дори победен гол. Все пак 1:1 е реален резултат, като се има предвид лошият терен и начинът, по който играха и двата отбора", каза Гонзо.

Треньорът коментира и гневния изблик на халфа Стенли Окоро, който бе сменен заради слабата си игра още в 36-ата мин. Бесният нигериец хвърли от яд фланелката си на земята.

"Не съм видял какво е направил Окоро, но ако го е направил наистина, то ще си понесе последствията. Аз съм човекът, който решава кой играе и кой не. Окоро не се справи с тактическите задачи, които имаше и напълно заслужено бе заменен", каза Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация