Джовинко и Де Челие не знаят за трансфери, искат да останат в Юве

16:06
Джовинко и Де Челие не знаят за трансфери, искат да останат в Юве
Себастиан Джовинко и Паоло Де Челие – две от големите млади надежди на италианския футбол и Ювентус споделиха, че искат да останат при "бианконерите" и следващия сезон.

Първият е спряган за трансфер в Удинезе и дори се заговори, че може да бъде разменен за желания от "старата госпожа" Гаетано Д\'Агустино. Де Челие пък е смятан за почти сигурно ново попълнение на Наполи.

Мнозина специалисти и фенове критикуват остро желанието на Ювентус да продава младите си надежди. Двамата футболисти обаче за сега опровергават витаещите около тях трансферни слухове.

"Никога не съм искал титулярно място в Ювентус, но искам да част от отбора. Убеден съм в качествата си, но някой трябва да ги забележи", каза Джовинко.

"Нямам нищо против Наполи, но искам да кажа, че никой от Ювентус не ми е казвал подобно нещо. А и аз не съм подписвал каквото и да било. За момента съм играч на Ювентус и искам да докажа, че заслужавам да нося черно-бялата фланелка", съобщи от своя страна Де Челие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_nemaniq
21.06.2009 23:30

Джовинко и Диего според трябва да заформят новото ядро в Ювентус.Безспорни таланти.Дано да направят големи имена в "старата госпожа".