Изтапа - Комуникасьонес, спечелен

15:30
Изтапа - Комуникасьонес, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 10 познати от 14 мача - 71.4% успеваемост

Залог на деня за 16.04.2014 г.:



Тук имаме остойностена двойка с приличен коефициент и си струва тя да бъде включена в късните прогнози в сряда. Без всякакво съмнение тук имаме битка между Давид и Голиат. Изтапа не са тапата, а дъното на класирането в първенството на Гватемала и предвид наличния им точков актив, съдбата им освен, че е предрешена, не е изпълнена с положителни вероятности. За Комуникасьонес не е нужно да се пише много. Клубът е традиционен гранд за тази държава и традиционно се намира в битката за титлата, като настоящият момент не прави изключение. Трите точки са задължителни от гледна точки на гостите, не само защото са гости на най-слабия тим в таблицата, а защото евентуален пълен актив точки ще изравни Комуникасьонес с лидера, който има само три пункта аванс. Последната визита на Комуникасьонес тук приключи с победа за него с категоричното 3:0, а от общо три сблъсъка с Изтапа грандът е записал три победи и инкасирал само един гол.

Прогноза: 2, Коефициент: 2.00

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
17.04.2014 14:35

+1.5 за ягодина срещу партизан. досега от 11 мача отбора не е губил нито едно гостуване с повече от 1 гол. и като бонус за това данко лазович и вратаря лакич са аут.
+1 нови пазар срещу цървена звезда. същата причина - в 11-те си домакинства нови пазар има допуснати едва 4 гола и е с баланс 8-3-0. а и не вярвам някой да остави така нещата и цървена звезда да обезмислят шампионата с още една победа.

devic
16.04.2014 19:39

може да те притеснява само това че тук домакинството е на първо място по важност. самия факт че най-слабия отбор в дивизията има толкова събрани точки от домакинства,колкото лидера от гостуванията си,говори достатъчно. домакините изпаднаха от няколко кръга и очевидно са няколко класи под всички останали. но титлата не се определя от това кой е първи. накрая има финална фаза,за която се класират първите 8 отбора. като се има предвид това че твоите фаворити имат аванс от 6 точки 3 кръга преди края и можем да кажем че са си осигурили участие в тази фаза,аз не бих рискувал. пък и нали знаеш че Давид побеждава Голиат *joking*

orton95
16.04.2014 16:59

2ки на Монако и Галатасарай също изглеждат логични и много добре оценени, като според мен може се търси ХК за монако