Реал Мадрид иска Майкон и Ибра в пакет, но ако не стане, \"кариоката\" е приоритет

11:45
Реал Мадрид иска Майкон и Ибра в пакет, но ако не стане, \"кариоката\" е приоритет
Не Златан Ибрахимович, а бразилският футболист на Интер Майкон е приоритет на Реал Мадрид.

"Кралския клуб" иска да вземе двамата в пакет, но ако това не стане, халф-бекът на "нерадзурите" е по-желаният от "белия балет" играч.

Според информациите, Реал Мадрид вече е отправил официално предложение на стойност 25 милиона паунда за "кариоката". Испанският гранд храни надежди, че ще успее да вземе Ибра и Майкон за 70 милиона, но босът на Интер Масимо Морати не е съгласен на подобна сделка.

Треньорът на италианския шампион Жосе Моуриньо е дал срок на Златан до 12 юли да реши къде ще играе следващия сезон. Шведът може и да остане на "Сан Сиро", докато евентуален трансфер на Майкон изглежда доста по-вероятен.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

samomanutd
29.06.2009 10:36

6е полу4ат пакет в устата от барселона тая година *joking* ако ме разбрахте

drusalin
21.06.2009 17:22

Notlike ех да имаше повече умници като тебе ех Перес да беше умен като тебе или поне който и да е било в борда на Реал ... ех такъв гений си що не те вземат и тебе в реал да им ръководиш финансите ... тъп си не го ли разбираш ?

Ам не мисля че майкон е нужен на реал или пък Ибрахимович . По скоро някой ляв бек . Най добрите следващи трансефи според мен ще са Giorgio Chiellini и Ricardo Carvalho.

А и 4-римата дето сте писали никъв смисъл няма в мненията ви само глупости приказвате ... ебаси простите лапета дето пишат тука .

Notlike
21.06.2009 17:09

Има едно НО. Нали знаете, че не могат феновете да си купуват фланелка на Роналдо, Кака, Ибрахимович и който и да било. Не могат да избият тези пари, просто защото не всеки фен може да си купи фланелка на целия тим на Реал, защото са скъпи. А и ТВ правата не са толкова лесно уговорени... както и да е. Аз ви казвам, че до 2-3 години Реал ще е във финансов колапс и ще се наложи да се раздели със звездите си на много по-ниски цени от тези, за които ги закупи..

tamate_unufreev
21.06.2009 13:53

хъ Клюна и Майкон (който в момента е един от Най-Добрите стълбове в света заедно с Пике Пуьол ) в пакет в Рекламната Агенция ... *joking* да бе ... за клюна искат 60 а за майкон сиг към 40 ... ми айде ПЕДЕРЕС вади 100млн и са твои

TNO
21.06.2009 13:27

Айде опаковайте ги в пакета и ги пращайте към Мадрид.