Дъндолк - Шамрок, спечелен

18:14
Дъндолк - Шамрок, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 9 познати от 13 мача - 69.2% успеваемост

Залог на деня за 15.04.2014 г.:



И двата съперника стартираха повече от добре новия сезон, като Дъндолк е лидер в първенството, а Шамрок Роувърс е трети. Само този факт е показателен за това, че тук Дъндолк е в ролята на фаворит. Този турнир ще носи по-различен заряд от шампионатните срещи, а и фактът, че победителят днес ще играе финал срещу Слиго ще окаже влияние. Още една причина Дъндолк тук да бъде ясно изразен фаворит се крие в статистиката. В края на март Дъндолк победи този съперник като гост с 2:1 и то в настоящата надпревара, а в последните си два дуела с него успя да вземе максималното количество точки - шест. Шамрок показва, че не подхожда максимално концентрирано (няма победа в последните си две срещи) към настоящата надпревара и днес най-вероятно няма да може да се промъкне до последния мач, а далеч по-мотивираният му опонент ще надделее.

Прогноза: 1, Коефициент: 2.40

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LATINO_M
16.04.2014 08:29

Браво, Сотиров! Комплименти за добрата прогноза! Очаквам подобна и днес!