Трансферен часовник (21 юни)

11:01
Трансферен часовник (21 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в материала "Трансферен часовник", присъстващ в рубриката "Акцент". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

20:01 часа: Реал Мадрид може да извади оферта за централния бранител на Рома Жуан, смята италианският агент Ернесто Брондзети.


19:10 часа: Блекбърн е предложил тригодишен договор на халфа на Пари Сент Жермен Жером Ротен. Още през миналия сезон мениджърът на Роувърс Сам Алърдайс искаше футболиста в състава си.


18:47 часа: Хъл Сити обмисля да отправи оферта за халфа на Нюкасъл Кевин Нолан, твърди "News Of The World". "Тигрите" са готови да платят 2,5 милиона паунда за въпросния футболист.


18:14 часа: Направилият добро впечатление с изявите си през изминалия сезон халф на Фиорентина Фелипе Мело е травсферна цел на Арсенал. Според информациите, лондончани са готови да извадят 15 милиона английски лири за футболиста.


17:37 часа: Челси ще подпише договор с вратаря на чешкия юношески национален отбор Ян Шебек, съобщи агентът на стража Павел Зика.


16:58 часа: Хофенхайм си осигури подписа на младата аржентинска надежда Франко Зукулини от Расинг Авеланеда. Според "Кикер", трансферната сума е 4,6 милиона евро.


16:20 часа: Съндърланд се включи в борбата за подписа на нападателя от Портсмут Питър Крауч. Доста отбори следят отблизо ситуацията около бившия играч на Ливърпул, а сред заинтересуваните са още тимовете на Манчестър Сити и Волфсбург.


15:35 часа: Уулвърхептън е много близо до подписа на Еманюел Погатец от изпадналия Мидълзбро. Интерес към играча има и от страна на Рома, но най-вероятно футболистът ще предпочете да остане на Острова.


14:47 часа: Галатасарай проявява сериозен интерес към нападателя на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар и защитника на Атлетико Мадрид Джон Хайтинга.


14:05 часа: Защитникът на Порто Али Сисоко, чийто договор с Милан бе пред провал, все пак ще подпише с "росонерите" идната седмица, твърди "Гадзета дело спорт". Изданието съобщава, че от ръководството на "драконите" са намалили цената на бранителя на 10 милиона евро. Първоначало португалците искаха 5 милиона повече.


13:40 часа: Манчестър Сити и Интер са близо до споразумение за преминаването на Елано в тима на Жосе Моуриньо.


13:12 часа: Челси ще опита да се възползва от финансовите проблеми на Ливърпул и де отмъкне Фернандо Торес от "мърсисайдци". Карло Анчелоти се надява да събере Давид Вия и Фернандо Торес в състава на "сините". За целта тимът на Роман Абрамович е готов да извади 50 милиона паунда за "Ел Ниньо".


12:12 часа: Турският защитник на Галатасарай Сервет Четин е сигурно ново попълнение на Олимпик Марсилия. Бранителят вече се е договорил с френския гранд, като остават да се изгладят някои дребни детайли.


11:45 часа: Испанският гранд Реал Мадрид храни надежди, че ще успее да вземе Ибрахимович и Майкон за 70 милиона, но босът на Интер Масимо Морати не е съгласен на подобна сделка. Ако трансферът не се осъществи, халф-бекът на "нерадзурите" е по-желаният от "белия балет" играч.


11:27 часа: Манчестър Юнайтед е предприел сериозна офанзива за привличането на Карим Бензема. Младият играч е цел № 1 пред Сър Алекс Фъргюсън, който трябва да подсили тима си с качествен нападател, след като Кристиано Роналдо и Карлос Тевес напуснаха клуба. Сумата, която "червените дяволи" са готови да плати е 35 милиона паунда.


11:02 часа: Сделката между Блекбърн в Манчестър Сити за Роке Санта Круз е пред провал, защото играчът ще трябва да претърпи операция. "Гражданите" са готови да извадят 15 милиона паунда за футболиста, но честите контузии на парагваеца могат да попречат на трансфера.


10:28 часа: Щутгарт е готов да извади 20 милиона евро, за да привлече в състава си холандския нападател на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар, съобщава "Билд".


10:00 часа: Футболистът на холандския Твенте Марко Арнаутович вече има подписан предварителен договор с Интер. Новината съобщи агентът на австрийския нападател Клаудио Вигорели.


09:33 часа: Челси ще стартира нова офанзива по привличането на Емануел Адебайор от Арсенал, твърди "Дейли Стар". Мениджърът на "сините" Карло Анчелоти заяви, че тимът му е готов да извади 25 милиона лири за футболиста на "топчиите".


08:58 часа: Барселона може да се включи в трансферната битка за подписа на Карлос Тевес, пише "Ел Мундо Депортиво".


08:11 часа: Реал Мадрид и Фиорентина са се договорили за преотстъпването на холандеца Ройстън Дренте в италианския тим. Следващите дни се очаква новината да бъде обявена официално.


07:30 часа: Освободеният от Барселона бразилски ляв бек Силвиньо каза, че иска да облече фланелката на Коринтианс, където в момента играе Феномена Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sporti
22.06.2009 09:03

и като се съберат тези какжо 6те стане пак БАРСЕЛОНА 6те е шампион *party*

pirates
21.06.2009 22:55

абе реал ще има най силната халфова линиа и нападение,а защитата...нападението е най добрата защита така,че майкон да си мечтае за дрийм тим!!!

Sneijder_95
21.06.2009 21:04

Абе тоя дренте да се маха нищо не напраи *sick*

goshandar
21.06.2009 19:33

Ейй в нета има информация че Робиньо е играч на Барселона *stop* Това истина ли е *wonder*

Fen0mena
21.06.2009 18:39

Дано след края на трасферния период петимката дето са си на снимчицата малко по-нагоре да се съберат в Реал М *wink*

Notlike
21.06.2009 17:18

Адриане, защо да мечтаят? Те ще го вземат. Сънищата са безплатни *joking*

Nikolinho91
21.06.2009 10:11

Аааайде Дренте да заминава във Фиорентина,да идва Бакари Саня *joking*