Пандури - Сагеата, спечелен

15:21
Пандури - Сагеата, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 8 познати от 12 мача - 66.66% успеваемост

Залог на деня за 14.04.2014 г.:


В настоящия двоен шанс има стойност, която оправдава всеки риск, като той непременно си струва да бъде опитен. А сега и няколко думи за двата съперника. За Пандури сезонът вече е приключил и тимът няма за какво да играе, като се намра на комфортна позиция в средата на таблицата. Така Пандури няма победа в последните си четири домакински срещи и започна да раздава точки на почти всички нуждаещи се в последните кръгове. Нъводари полага завидни усилия да оцелее и това не може да се отрече, след като тимът загуби едва два от последните си девет мача (изненадващо и двата като гост), а в най-скорошните си четири излизания е непобеден. Тук гостите ще окажат сериозен отпор на по-класните домакините и мотивацията ще бъде изцяло и само в подкрепа на визитираща селекция. Тук подходът с опцията +1 гол за Сагеата (АХ) на коефициент над 2,05 също изглжда остойностен.

Прогноза: Х2, Коефициент: 2.80

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
15.04.2014 00:02

Браво Сотиркаа. Ето това е прогноза... *beer*

sami
14.04.2014 23:07

Браво, Жоро- отлична прогноза!

Иначе за мен този мач беше фикс за Х, аз го пуснах към 60-тата минута на Х на коеф. 2.00! Забелязах накрая, че при положение, че гостите са с човек повече ми правят смяна в 93-тата минута, защо им е?! А самата точка им върши работа на гостите, те така и така са над чертата, просто се закрепят... 2-ката щеше да бие на очи като уговорка, поне така ги виждам аз нещата като свърши мача *smile*

Мистрал обаче е абсолютно прав в коментара си, аз много пъти съм се парил от отбори, които уж не играели за нищо, докато накрая стоплих, че те явно играят за нещо... невидимо в таблицата с просто око! Парил съм се и много пъти като съм тръгвал да спасявам отбор от изпадане... те слаби и губят, аз очаквам да вземат мача и така докато потънат , а аз загубя някой лев...

joro_sotirov
14.04.2014 21:58

OK, но аз в анализа съм имал предвид АЗИАТСКИ,а ти Европейски и от там идва разлика ни. *thumb_up*

kras40
14.04.2014 20:58

г-н Сотиров аз говоря за хендикап който не е Азиатски.Дори в момента когато падна коефициента за домакините за +1 е 3.25 а за +2 -1.72.Ако става дума за сайта не искам да го споменавам,защото не мисля че тук е удачно да правя реклама,но със сигурност европейски.

author1ty
14.04.2014 19:35

Аз го играх обръщачка 1/2 на 75 коеф в еврофутбола с 2лева...а и смятам че коеф е достатъчна причина за играчите на домакина

mistral
14.04.2014 17:42

Този аргумент, "започна да раздава точки на почти всички нуждаещи се" е велик. Както и да го гледам, единствените "подарени" точки са на Конкордия, с която (видно и от статистиката) са в добри отношение и си правят 3по3. В другите мачове от тези 4 имат още 2 загуби от Петролул и от Клуж, от които не е ненормално да се загуби. Освен това безплатен обяд отдавна няма и дори да загуби, Пандури трябва да го направи срещу нещо. Или бъдещи алименти (в което се съмнявам, понеже не се знае дали гостите изобщо ще се спасят) или срещу наличност, което като гледам коефициентите още не е станало. Много е по-вероятно тук да бъде подкрепен някой друг от отборите в опасната зона - Университатя от близкия до Таргу Жиу Клуж или Брашов, които дори да изпаднат е почти сигурно, че има сега или в бъдеще как да върнат услугата.
Много бетори са падали и ще падат жертва на култовата фраза "няма за какво да играе". В съвременния футбол винаги има, пък било то и за тотото *lol* Все пак, успех с прогнозата *smile*

kras40
14.04.2014 16:21

Добър ден първо.Много се радвам,че г-н Сотиров все така ни радва с неговите все по-точни прогнози за което само адмирации от мен.С цел да не правя реклама или антиреклама на букмейкарските сайтове искам да кажа че в доста голяма час от тях коефициент за +1 е 3.00 а за +2 е около 1.7-8(оглеждайте се добре .Желая успех на всички заложили !

joro_sotirov
14.04.2014 16:33

няма сайт в Европа, който да предлага коеф от над 2,11 за опцита +1 на Сагеата и преди да си позволя да предлагам коеф и за конкретна прогноза и за съвет в анализа ги проверявам щателно. Та те съветвам и ти да актуализираш прегледите си на случващото се при отделните букита. А, ако трябва да съм максимално прецизен ще ти споделя, че 1-цата е паднала, което още вече е вдигнали предложения от мен хедникап и той пак не се е допрял до 3,00 в ЕВРОПА!!!