Торес: Не ни трябват много пари, за да спечелим титлата

09:15
Торес: Не ни трябват много пари, за да спечелим титлата
Фернандо Торес смята, че Ливърпул е завършен отбор, който не се нуждае от скъпи трансфери, за да се бори за титлата във Висшата лига през следващия сезон. Хлапето не вижда смисъл да се дават много пари за нови играчи и е на мнение, че потенциалът, който в момента "мърсисайдци" притежават е достатъчен за постигането на високи резултати.

"Ние нямаме средствата на Манчестър Юнайтед или Челси, но това не е проблем. В последните две години Юнайтед е най-силният отбор в Европа и трябваше да се борим срещу тях. Тази година те загубиха важен играч, така че може би сега идва нашето време", изрази надежди Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

barneta_7
21.06.2009 10:55

За какво ни е нов вратар бе ? Не виждам за какво трябва да го махаме Рейна, щом пистигна от Испания в първите му 4 сезона той спечели 3 пъти наградата за най-добър вратар във Англия ! А другото решение ако купуваме вратар да един от тези двама: Фрей или Нойер, но не виждам какъв е смисъла.

memorex
21.06.2009 10:43

Няма как да се купи Вия.Просто трябва нов вратар,който да знае как да подрежда защитата при статични положения!

LFC_T9_G8
21.06.2009 10:22

niki_kts .. съгласен съм с теб за класното попълнение --> Давид Вия .. ако той отиде на Анфлид .. заедно с Торес просто ще са ВЕЛИКИ!!! ..

niki_kts
21.06.2009 09:53

Напълно съм съгласен с Фернандо!Ме е необходимо да се дават умопомрачителни суми(като тази за Роби Кийн) и по-късно да се чудим на кой отбор да го продадем,защото сме на загуба!Според мен и едно класно попълнение е достатъчно,стига то да се казва Давид Вия. *wink*

barneta_7
21.06.2009 09:22

Ем не ни трябват мн пари ако може да си оправим защитата малко и ако не продадем някой измежду Масчерано и Алонсо и купиме Глен Джонсън и Тайе Таиво може да се бориме за 19 титла !