Мартино: Бяхме по-добрият отбор, но...

09:56
Мартино: Бяхме по-добрият отбор, но...
"Нямахме късмет", заяви треньорът на Барселона Херардо Мартино.

Снощи в двубой от първенството каталунците бяха победени от Гранада с 1:0, записвайки второ поредно поражение след това от Атлетико Мадрид в Шампионската лига със същия резултат. Барселона остава на трета позиция със 78 точки, Атлетико Мадрид и Реал имат по 79, като "дюшекчиите" може да станат едноличен лидер, ако днес победят Хетафе.

"Съдбата на титлата в Ла Лига вече не зависи от нас. Въпреки това не виждам причини да ни критикуват нашия отбор, който хвърли всички сили и трябваше да спечели. Просто днес не беше нашия ден", заяви Мартино след мача.

Неговият тим в сряда ще спори на терена във Валенсия с Реал Мадрид във финала на турнира за Купата на Испания.

Аржентинецът каза в тази връзка, че ще се опита да убеди футболистите си да не мислят за двете несполуки в навечерието на предстоящата важна среща.

"След двете поражения играчите не се намират в много добро състояние, но в сряда ни предстои да се борим за Купата на страната и сме длъжни да победим", отбеляза Мартино, който почти сигурно ще загуби работата си на "Камп Ноу" след края на сезона.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fearcho
13.04.2014 12:49

Цялото ръководство трябва да се смени и да не казвам половината отбор... Ако си мислят,че както до сега ще печелят трофеи само с юношите си са в голяма грешка... футбола се развива,а за да си в играта ти трябват трансфери и развитие, аз това не го виждам в Барса през последните години и логично си падаме и отпадаме, рано, рано от всички състезания... Здраве да е и само БАРСА!

mdfkts7777
13.04.2014 12:45

Tоя май не разбра че не е важно да си по-добрия, а е важно да вкараш повече голове

Gopcho
13.04.2014 12:20

Да се върнем към периода на Гуардиола в Барселона. На "Камп Ноу" Пеп направи някои ключови промени още в началото на престоя си, а след това просто пригоди стила на игра към играчите, с които разполагаше. Техничните футболисти овладяха до съвършенство владеенето на топката чрез множество къси пасове и мощната преса при притежание на съперника, а с Лео Меси в състава, този стил имаше гарантиран успех. Всяко едно подаване беше с цел да се направи пролука в защитата и с някой извеждащ пас да се изведе нападател зад защитата. До 6-тата секунда се отнема топката, така защитата не се групирала и пак се получава дупка и отново положение. Сега извеждащо подаване 1 на мач я има я няма + това грешните пасове са станали от 2 на мач(преди) на 15-20(сега). Очаквам пак няква пародия с треньора! и с фразите не ни трябват защитнци и нападатели ...

rostislav.kovachev
13.04.2014 11:47

Освен да подготви отбора си в тактически план за предстоящия мач, основната функция на треньора е да моделира нагласата на отбора, като дисциплината е ключова.
Как да разбере един играч, че представянето му е ужасяващо, като играе неизменно като титуляр? Моу прави смяна в 18 мин. срещу ПСЖ, а нашия...
Щом извиват ръцете на Меси за 10 мил на година, не ми се мисли другите как ги надупват. Защо им излиза сметката така, вместо да мотивират отбора за победи и трофеи не мога да разбера.
Как може Еспай да е по важен отбора? Да не сме фенове на стадион?
Как ще изгледам оставащите мачове без да се алкохолизирам?

rostislav.kovachev
13.04.2014 13:11

Може, стриймвах (не слушах) и ми се стори, че търси корекция. Все едно да играе с Торес титуляр и да не го смени (Фабергас). Дано отбора да му отсвири указанията в сряда, че малко много ще ми дойде. Иначе ни е необходим Барселонец - Пеп, ван Гаал,..

Gopcho
13.04.2014 11:57

Тя тази смяна не беше ли пренудителна на Азар? Иначе до колкото така "мътно" си спомям, че Барса щяла да играе бърз и директен футбол. Толкова са директни, че да направят удар извън наказателното, по-скоро ще купим 2ма защитници! Бърз? май имаме различни представи за бърз футбол, сигурно гледа А Група и това е неговата представа за бърз футбол! 70 мача не може да си нареди състава, това е смешно! При Пеп можех да кажа състава 10 мача напред ...

kolio_vg
13.04.2014 11:23

В началото на сезона няколко пъти каза,че няма нужда от защитници,а сега точно те ни дънят...

LMessi_Barca
13.04.2014 11:15

Тоя очилатко не го ли е срам да излиза и да дава интервюта? Как ръководството не го е уволнило още не знам! То толкова трагична Барса... Все едно сме на нивото на изпадащи отбори като Гранада,Хетафе и тн... Да се маха и повече да не стъпва в Барселона*evil*

Gopcho
13.04.2014 11:13

Трябват ти гол ти пускаш Фабрегас нападател? топката ли ще владееш? така ли иначе се играе на 1 врата! Вън!
Педро от 5 сезона не е преодолял 1 играч, вън!
Монтоя този да иде на тъча и да ти подаде ТОЧЕН фронтален пас, по-скоро Халеевата комета ще мине 30 години по-рано, около земата! + 2-3 грешки бонус за противника да направи мача интересен! Вън!
Фабрегас ако не започне да играе със желание и сърце за този отбор! Вън! В арсенал ще го ценят повече! Ракитич е 3 класи над Фабрегас!
Санчез да вземе малко да се нагърбва вече не е на 20 и все едно играе с батковците на стадиона и гледа само да им подаде!
Трябва и стабилен вратар при всеки корнер, центриране си викам, "сега ще вкарат".
2-ма защитници задължително! Пике е като жена, ще ти каже излизаме след 10 мин ще ти каже не ми се излиза!
Десен защитник, халф, и нападател! Има 4 имена, които се открояват Лукаку, Коща, Фалкао, Суарез, които играят еднакво добре с глава и крак имат добра техника и са бързи! Не ни трябва просто таран, а някой с тези качества, но едва ли ще вземем някой от тях!

holigan4e
13.04.2014 11:01

но нямаше дуспа и тревата не беше окосена . Аз напълно го подкрепям Тато Тити Тата Тики Така , човека си е напълно прав. Тия от Гранада трябва да ги глобят и да им затворят игрището там поляна ли е не знам ,ама с тази висока трева...За съдията немам думи , трябваше и той да играе

Fcb10
13.04.2014 11:01

Много добре играхме особено първото полувреме разнасяха се като мърши по-терена...

kolio_vg
13.04.2014 10:26

Поне легнете последния мач на Атлетико,за да станат те шампиони,от все сърце им го желая,защото тоя сезон са над всички.

SuperSizee
13.04.2014 10:35

Това трябва да е най - харесваният коментар и дано наистина го направят, защото го заслужават !!!!