Байерн - Дортмунд, спечелен

14:14
Байерн - Дортмунд, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 6 познати от 10 мача - 60% успеваемост

Залог на деня за 12.04.2014 г.:



При настоящите дадености опцията, че в това дерби няма да има повече от три попадения си заслужава вниманието. Байерн ,както е добре известно, е вече шампион и ще подхожда безкрайно релаксиращо към мачовете в Бундеслигата, защото двубоите с Реал Мадрид в Шампионската Лига наближават, а те са всичко важно за баварците до края на сезона. Борусия приключи с всички шансове да спечели нещо този сезон и днес се очаква титулярният вратар Вайденфелер и голмайсторът Левандовски да останат на пейката. Ясно е, че мотивацията на гостите от Дортмунд ще бъде по-голяма, защото тяхната вицешампионска титла се оказва сериозно застрашена след снощната домакинска победа на Шалке 04 над Айнтрахт Франкфурт. И двата тима ще играят своята игра, като козът за Борусия ще бъде малко по-високата мотивация и това, че често се представя доста успешно срещу далеч по-именития си съперник. При тези обстоятелства е трудно да се повярва, че Байерн ще се развихри и ще направи всичко по силите си, за да бележи (а трудно инкасира на своя стадион), а Борусия ще се опита със своя стил и премерени рискове да открадне нещо от двубоя, ако това е възможно.

Прогноза: Под 3.5 гола, Коефициент: 1.73

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Puleca_8
12.04.2014 17:43

Баварци обаче според мен ще искат да покажат, че са в страхотна форма преди мачовете с РМ. Играх го над 3.5 гола

deucec
13.04.2014 12:40

Байерн - 24 титли Нюрнберг - 9 титли Борусия - 8 титли Шалке - 7 титли Хамбургер - 6 титли ..... Ето ти един ред ..

sksw
13.04.2014 12:21

Предния сезон за Купата финала, за ШЛ финала, в първенство (2 равни), този сезон първия дял на Бундеслигата когато нищо не бе решено Байерн би като гост 0:3.. Нещо да кажеш за тези мачове ? Във важните срещи Байерн биха Дортмунд... Вчера просто не си даваха зор.. Пък и при 2 от 3-те гола на вратата беше абсолютен младок.. Което също трябва да се отчете. Дортмунд играха феноменално, но не виждам какво се радваш толкова и ги изкарваш някакви "редове" и тем подобни. Дано двата отбора се срещнат на финала за Купата на Германия, за да видим тогава как ще ги биете с 3:0 *smile* Пожелавам ти го.

sksw
13.04.2014 12:18

Байерн не ви играят на сериозно бе приятел, кое не разбираш ?

deucec
12.04.2014 21:41

И какъв е реда ?

leather_rebel
12.04.2014 20:50

Да, Байерн е в страхотна форма. До момента ги опъваме с 3:0. Нещата се връщат, както си му е реда. Аман от овце, робуващи на имена.

joro_sotirov
12.04.2014 16:29

Вторият ВИП мач от прогнозите по мейл за днес:

Хайденхайм - Холщайн Кил

първенство: Германия, Трета Бундеслига
час: 15:00ч.
прогноза: 1
коеф: 1,75
сигурност: 8/10
букмейкър:

Хайденхайм е лидер в Трета Бундеслига, а до края на сезона остават едва пет кръга. Следващия уикенд той ще играе С Ред Бул Лайпциг, който е втори, което означава, че ако днес Хайден спечели, то на 99% ще си е осигурил промоция. Кил са типично домакински отбор с колебливи изяви по чуждите стадиони, а освен това няма да могат да използват основните Веттер, Хайдер и Сидшлаг общо с над 90 мача за отбора от началото на сезона. Холщайн е на шест точки от зоната на изпадащите, но много трудно ще изпадне, защото има доста по-слаби отбори от него (а и програмата след този мач му е лека), а днес класата му едва ли ще е адеквата на съперниковата. В последните си 6 гостувания извън Кил Холщайн вкара само един гол.

Rasho79
12.04.2014 16:14

Очаквам зрелищен мач и победа за Борусия!

stefanBG111
12.04.2014 16:09

Очаквам зрелище да се получи. Дано спечелим, и да се затвърдим на 2 място. Дано покажем играта от мача с Реал. Трансферни новини, свързани с Борусия: Отбора откупи правата на Шахин и той отново е играч на Борусия, и според вестник Билд, Матиас Гинтер вече се е доворил с отбора. Имобиле и Фабиански, също се очакват да бъдат взети в отбора. Ръководството е готово да хвърли поне 50 млн за нови попълнения. Тази статия не я видях тук и затова я постнах.

persie1992
12.04.2014 15:31

Аз го играх над 2.5.. Честито на тези, които са играли и над 3.5 *cigarette*

GrandeBarca
12.04.2014 15:18

Според мен днес може да се пробва Кротоне-Карпи-1.... Италия Сериа Б.....Кротоне има шанс за директна промоция..а пък и е само 3 точки пред 9тия авелино....карпи пък са на добра дистанция от плейофите за изпадане...и тук коеф.,за 1ца,който варира около 2..си е почти подарък

joro_sotirov
12.04.2014 15:18

Това е първият мач от прогнозите по мейл за днес:

Хай Пхонг - Бин Дуонг

първенство: Виетнам, В-Лига
час: 13:00ч.
прогноза: 2
коеф: 1,83
сигурност: 7/10
букмейкър:

Бин дуонг е в битката за титлата, а тук няма право на грешка срещу съперник, който се намира в средата на таблица и по средата на пъвенствто вече няма за какво да играе. Според запознатите с футбола в стази страна тези два клуба поддържат крайно близки отношения и фактът, че Бин спечели три от последните четири мача с днешния си опонент не е никак случаен. Всичко очаквания на спечовете в региона са за безпроблемна победа на гостите, а букмейкърите разбраха това и започнаха бързи корекции по линийте. Коефициентът тук оправдава риска

Краен резултат 0:2

Marco_Reus11
12.04.2014 15:17

Очаквам го с нетърпение този мач разбира се надявам се да вземем нещо от мача и дано да играем така както играхме срещу Реал Мадрид,но като се има на в предвид,че играем на Алианц няма да е лесно най-важното е да се получи едно хубаво немско дерби успех на Мюнхен.

Marco_Reus11
12.04.2014 17:28

Ами приятел фен съм на Дортмунд от както се помня не съм от феновете които сменят отборите във всеки удобен случай както направиха Мюнхен и биха Барселона с 7:0 и всички станаха от Мюнхенци ами,не не съм такъв дай като този сезон сме дупка да взема да се откажа от Дортмунд това няма как да стане, да не сме този отбор който бяхме миналата година ама какво аз пак си обичам и подкрепям отбора ако наистина обичаш и подкрепяш един отбор трябва да го подкрепяш в добри и лоши моменти не съм такъв за какъвто ме мислиш съжалявам ако съм ти оставил такова лошо впечатление и ме мислиш за псевдо-фен.

madridistaaaaaa
12.04.2014 17:06

От кога си фен на Дортмунд, от както спечелиха Будеслигата или от миналата година,когато ни отстранихте и стигнахте финала?Кажи честно. *smile* Нямам нищо против теб просто ми е интересно.

Marco_Reus11
12.04.2014 16:56

Аз винаги съм си подкрепял Дортмунд страшно много обичам този отбор и не се правя изобщо на светец да знам,че титлата е тяхна и си доиграват сезона,но това не ми пречи да им пожелая успех казва му се уважение вместо да започнем да се обиждаме един друг можем да си пожелаем успех макар и титлата да е решена много отдавна трябва да има взаимно уважение приятел не съм светец преди ви казах,че ви желая от все сърце 10-тата макар и да ни отстранихте какво дай като ни бихте да започнем да се псуваме като каруцари не става така,не е правилно както искаш ме разбирай.

madridistaaaaaa
12.04.2014 16:38

Хубаво е ,че нямаш злоба към отборите,но се правиш твърде много на светец *smile*,мачът ви ще е труден,а и в такова дерби никога не се знае крайният изход,,а ти им пожелаваш успех?Кажи ми все пак кой отбор подкрепяш?Иначе успех за Дортмунд за мен могат да измъкнат нещо при положение,че Байерн си свършиха тяхната работа ,от тук нататък те доиграват сезона.

madridistaaaaaa
12.04.2014 15:16

Дербито си е дерби,но няма да има чак такъв заряд,поради спечелена титла от баварците,така,че съм съгласен с тази прогноза под 3,5 гола.