Стефанов: Велков е пред трансфер в ЦСКА Москва

10:06
Стефанов: Велков е пред трансфер в ЦСКА Москва
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че централният защитник Стефан Велков е все по-близо до преминаване в ЦСКА Москва.

"Направиха му прегледи. Тренира два пъти с отбора, но това не значи, че е бил на проби. Те го гледат от доста отдавна и искат на всяка цена да го закупят. Имаме споразумение с руснаците, но малко се страхуват след това, което се случи с Барселона, тъй като Стефан все още няма 18 години", довери босът на "белите" пред "Тема Спорт".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dzola1905
11.04.2014 15:54

Цска москва е голям отбор ! За момче на 17 години , дано отиде там и се докаже и естествено да се доразвие , има си хора който гледат за тази работа *wink* ако заслужи да отиде в още по голям клуб от все сърце му го пожелавам ! Битката е огромна цял свят има футболисти а топ клубовете не са чак толкова. Пък и за един източно-европеец да пробие е още по трудно . Първенсвото не ние силно , на римски стадиони играят момчетата а пък колко пороци има тук ! Тук имаш ли някакви стотинки всичко може да имаш ... И вместо да седи в България и да взима по 7 8 хиляди евра на месец и да се извращава като животно няколко години , това момче иска да се развива защото с барове и цигарки нестават тези работи. Първо фен съм на Ботев Пловдив ! Ето един Божинов например още ма 16 играеше на топ ниво в Италия и беше най добрият млад играч няколко сезона и мина през куп страхотни отбори , ама е на уреди си живота и спря до там ... много ме яд за него , не ме разбирайте погрешно , защото като играеше Божинката играеше много добре, ала парите променят хората и леките жени. И за него връщане няма ... а беше смятан от куп специалисти където не можеш да спориш с тях , За голяма звезда ама какво да се прави Българска му работа ..

crazy_rabbit
11.04.2014 13:20

Жалко, че отива в Русия, а не към Германия/ Англия / Испания / Италия , защото наистина е много талантлив !

DI333
11.04.2014 13:50

Защо да е жалко, Русия е трамплин към големия футбол, пример: Видич, Шкъртел, Иванович от Русия в Юнайтед, Ливърпул и Челси...

wba
11.04.2014 13:46

Да съжаляваш ако го забият резерва. Виж Миланов каква важна част се превърна за кратко време. Ако се представи добре със сигурност ще бъде забелязан и от по-силни отбори.