Меделин - Енвигадо, загубен

19:36
Меделин - Енвигадо, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 5 познати от 8 мача - 72.42% успеваемост

Залог на деня за 10.04.2014 г.:



Енвигадо тук не е смятан за фаворит, но внимателен поглед в детайлите му дава повече от добри шансове да се прибере с точка или три. В шест от последните си седем гостувания на този съперник Енвигадо е останал непобеден. Като добавим и добрата форма в която се намират гостите можем да открием определена стойност в този двоен шанс в тяхна полза. Меделин играе трудно от началото на сезона, а в по-голямата част от домакинствата си не успя да достигне до пълния комплект точки. В седем домакинства до този момент Меделина записа едва три победи като една от тях беше срещу предпоследния в таблицата Депортиво Кали. Енвигадо ще цели да продължи доброто си представяне и тук има всички шансове да избегне поражението, а подобна развръзка изглежда добре оценена в беден на футболни събития като днешния, дори и като двоен шанс.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.91

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HeatAr29
11.04.2014 14:20

За съжаление се случват и такива работи,аз се издразних просто,че попаднахме на такъв нагласен мач.Гостите са повели с два гола на почивката,а след това са се оставали да бъдат обърнати с автогол,гол от дузпа и гол в добавеното време,което меко казано намирисва.Иначе аз самия също смятах,че е твърде вероятно да излезне този мач,а ако не беше през това време на дена сигурно щях и да съм затворил залога,но какво да се прави.

LATINO_M
11.04.2014 10:18

Аз лично мисля да опитам с 1-ца на Корк Сити-Слиго Роувърс.Коефициента е доста добър- 2.5.

joro_sotirov
11.04.2014 09:44

ДА, така е! Истината е, че вчера безкрайно беден ден, а тук видях едни доста странни движения на коефициентите, които даваха категорично предимство на гостите. Ето, че е имало и защо. Но какво се е случило на почивката и дали уговорката не е била точно такава и наливането не е било за преднина от два гола за гостите на ПП няма как да знаем, а само можем да гадем. Знаете, че от Америката аз прогнози не давам. Това беше единственото изключение в последните 2-3 години и бъдете убедени, че повторие от този регион с прогноза няма да има. Извинявам се, ако се подвел някого, но пак подчертавам, че тук пазарите подсказваха, че 1-цата е почти изключена, но.. Днес и уикенда ще наваксаме. 2-ката на Зоб в Иран днес ми се вижда и волю и логична, а и четох малко инфо за отношенията между отборите.

LATINO_M
11.04.2014 09:13

г-н Сотиров,от този по-криминален мач не можахте ли да намерите??? Само като чуя Колумбия и го свързвам с кокаин и с наркобарона Пабло Ескобар.Меделин е негов роден град,и там продължава да працъвтява един от най-големите колумбиийски наркокартели.Вижте и развитието на самия мач:0-2 до почивката,след нея пълна обръщачка до 3-2.Е,това ,ако не е криминален мач ???

HeatAr29
10.04.2014 23:28

Доста добре предложение,г-н Сотиров.Винаги ми е харесвало,когато прогнозирате мачове от по-непопулярни лиги.Стискам палци да излезне! *smile*

joro_sotirov
10.04.2014 21:31

Поредното добро попадение във ВИП абонамента от днес:

ЦСКА - Ботев Пловдив

първенство: България, А група
час: 19:30ч.
прогноза: под 2,5 гола
коеф: 1,75
сигурност: 8/10
букмейкър:

И ЦСКА и Ботев Пловдив са майстори на опцията за под 2,5 гола. За ЦСКА това е лесно обяснимо, защото армейците имат много добра защита и демострират отборна игра в тази игрова фаза, но липсата на ясно изразен нападател оказва влияние. Ботев изпитва сериозни проблеми във визитите си и най-често се стреми да не загуби. Фактът, че той завърши с "ъндър" осем от последните си девет излизания категорично потвърждава това. Днес ЦСКА ще се опита да спечели без значение с какъв резултат, а ако се сдобие с аванс е много вероятно да съсредоточи услилията си след това само да го брани. Последните мачове между тези съперници почти винаги са ниско резултатни.