Застреляха двама запалянковци, докато гледали мачовете от ШЛ вчера

18:21
Застреляха двама запалянковци, докато гледали мачовете от ШЛ вчера
Двама футболни запалянковци са убити в североизточната част на Нигерия, докато са гледали снощните четвъртфинални мачове от Шампионската лига, предаде агенция Франс прес, като се позова на местната полиция.

Феновете се събрали в центъра на град Потискум, щат Йобе, където се гледали на големи телевизионни екрани четвъртфиналните мачове между Байерн - Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид - Барселона.

"Въоръжени мъже са пристигнали с кола и са стреляли, след което са избягали. Един човек е убит на място, а друг е починал в болница. Има много ранени, като доста от тях са в критично състояние", каза полицейският комисар Сануси Руфаи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Quanto
10.04.2014 22:03

ИХххх Леле ТоВа е пълен абсурт,Там в Африка си е Страшно!!! жалко наистина,,,,те ЮеС Ейците винаги ходят да търсят черно злато кадето не им е работата хах но ШАНС

kapitana123
10.04.2014 19:18

Жалко за хорицата! Сега най-логичното последствие е американците да проявят загриженост за демокрацията и да я посеят около огромните нефтени залежи в Нигерия.

Gogata85
10.04.2014 22:25

със сигурност ако там имаше нещо ценно Америка щеше да иска да "освобождава" Иначе жалко че заради някакви абсурдни сигурно неща умират невинни хора които само искат да гледат мач *sad*