Снайдер: Искам да печеля трофеи с Реал, няма да ходя никъде

16:41
Снайдер: Искам да печеля трофеи с Реал, няма да ходя никъде
Уесли Снайдер не мисли да напуска Реал Мадрид, въпреки жестоката конкуренция и постоянните спекулации, че е част от голямата група ненужни на "кралския клуб" холандски играчи.

Преди време се появиха информации, че футболистът може да премине в Байерн Мюнхен като част от евентуална сделка за Франк Рибери.

"Нямам никакъв повод за да мисля за напускане. Никой дори не ме е заставял да разсъждавам върху тази тема, защото не виждам смисъл в това. Целта ми е да печеля трофеи с отбора, да помогна на Реал да постига нови и нови успехи. Ще продължа да работя и тренирам усърдно и да се боря за място в титулярния състав", каза Снайдер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
21.06.2009 01:15

Естествено че е по хубав удара му и самия той е по-добър от гейчето което заставай ки да бие пряк се надява някой да го издебне от зад и да го е*не

Notlike
20.06.2009 21:12

Ех, няма да има кой да ви вади с пряк свободни в решителни ситуации. Защото, вярвайте ми - Уесли има много по-хубав удар от Роналдо...

drusalin
20.06.2009 17:39

"постоянните спекулации, че е част от голямата група ненужни на "кралския клуб" холандски играчи."

Робен и снайдер ... миналата година толкова се трудиха то остава да ги продадът . Е ако Рибери дойде в реал Робен найстина ще стане не нужен . Снайдер просто едва ли ще напусне , по скоро Мамаду Диара.
Alcaida ти си просто момче ...само завиждаш "Галактическия провал" вече се е доказал че не е провал както го наричаш . За това и Перес пак избраха ! Но кво да ти обяснявам ти знаеш само да завиждаш на най - добрия клуб *smile*

Alcaida
20.06.2009 16:52

Ти със сигурност би помогнал, но ще си резерва батковото. Затова час по-скоро изчезвай оттам, и се наслаждавай с пуканки пред телевизора на "Галактическия провал" на това отборче *wink* Няма смисъл да срамиш кариерата си със загуби от рода на 6:2 и тн.

WayneRoney
20.06.2009 16:48

Те му казват махай се!Той щял да се труди....