Лудогорец договори първото си ново попълнение

10:14
Лудогорец договори първото си ново попълнение
Първият нов футболист в Лудогорец ще е бразилецът Вандерсон Кристалдо Фариас от Португеса ФК. 26-годишният полузащитник има договор с клуба до края на май и няма да го поднови, съобщава "Тема Спорт".

Той е бил наблюдаван на няколко пъти в последните месеци от скаути на Лудогорец. Спортно-техническият директор Методи Томанов бе за малко в Бразилия преди месец като най-вероятно тогава и той е гледал халфа.

Той ще се конкурира за поста зад нападателя с утвърдения в Лудогорец Марселиньо. При това положение, обаче, бъдещето на Себастиан Ернандес в Разград е под въпрос.

От началото на годината Вандерсон е изиграл 13 мача в завършилото щатско първенство Паулиста А1 и е вкарал три попадения. Неговият Португеса обаче изпадна в Серия Б на Бразилия. В кариерата си полузащитникът е играл още за СЕНЕ, Ираmu, СК Баруери и Оесте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

persie1992
10.04.2014 15:23

Пускай Ернандес да ги оправи и не ми взимай отрепки от Серия Б!

raliza074
10.04.2014 17:17

Всъщност , отборът отпада по служебен път и може спокойно да се каже , че взимат играч от Серия А , до колко е добър вече е друг въпрос .

kros4o
10.04.2014 15:00

Това ще е трансферен удар...... за Вандерсон - Серия Б, вече е на 26, и струва 100 000, и е висок 167 см.
Себастиан Ернандес ми направи огромно впечатление, за разлика от егоиста Марселинъо, който има най-много не точни удари в европа..

Alexandar_97
10.04.2014 14:31

Може играчи като Марселинио да имат гражданство или незнам

SuperSizee
10.04.2014 12:33

Домуса пак казвам, че не знам кой му прави селекцията, но човека разбира от това, което прави и направо не знам какво да очаквам следващия сезон от тях. Само едно не мога да разбера, ние тук нямаме ли ограничения за футболисти извън ЕС или нещо съм пропуснал и Бразилия вече е в ЕС ?

rostislav.kovachev
10.04.2014 11:17

Ехааа, супер сте, нямам думи.
Първо не плати никакви излишни суми на зима, а сега преди световното може на килограм да се пзарува, и който не ни пасва към ЦСКА и Славия. (То и без това май дългосрочния проект на Домуса е да обсеби вноса, и в голяма степен износа към и от А група).

Конкуренция на Марселино - ако има начин той и още 3ма... дано!
Безяк до тая година му трябваше алтернатива, вече не; сега двама конкуренция на Мисиджан, един - на Кишада,
и още един поне като Дяков, за друг Моци не мога сега да се надявам.

ПОжелавам попътен вятър на всички участващи в трансферната политика и дано традицията да се поддържа и подобрява дори.