Пеп: Срещу тимове от Англия винаги е трудно

10:12
Пеп: Срещу тимове от Англия винаги е трудно
Наставникът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола заяви след победата на тима си над Манчестър Юнайтед (3:1), че е останал силно впечатлен от гола на Патрис Евра, с който червените дяволи поведоха в срещата реванш на "Алианц Арена". Баварците продължават напред в турнира с общ резултат от двата двубоя 4:2.

"Патрис Евра вкара потресаващ гол, но ние бързо се върнахме в мача, което беше ключовият момент в реванша. Срещу тимове от Англия винаги се играе много трудно, тъй като отборите от Висшата лига са много стабилни на контраатака. Горд съм от представянето на Байерн на 1/4-финалите", коментира Пеп Гуардиола пред сайта на УЕФА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ogi999
10.04.2014 20:30

Не знам как това недорадумение Пеп успя да съсипе играта на баварците. Просто със стила от миналата година Манчо щеше да отнесе яко бой, а не да се надява до последно......Според мен Челси със същия стил , но много по-добри изпълнители има шанс срещу плоските тактики на Пеп, които затриват невероятния Байерн.

sksw
11.04.2014 00:02

И още нещо, със стила от миналата година срещу онзи ПО-СЛАБИЯ АРсенал (защото 2013 Арсенал бе по-слаб спрямо това което е тази година) Байерн направи победа с 1:3 и ЗАГУБА и в МЮНХЕН *smile* Тази година срещу по-силния Арсенал с Йозил в състава, Байерн направи победа с 0:2 и равен 1:1 в Мюнхен, където не бе отстъден фала на Подолски, след който падна гола на Арсенал, т.е. и тук трябваше да е победа за Байерн. С онзи стил от миналата година, ако помниш Байерн падна от Бате Борисов в групите и т.н. Така че имай това в предвид, преди да говориш за предния и този сезон. И при Хайнкес е имало срещу в които Байерн играе зле.. Спомни си, че именно с Хайнкес, Байерн през 2012 изгуби и Бундеслигата и Купата на Германия от Дортмунд със срамното 5:2 и ШЛ от слабия Челси.. Ти какво си очаквал Байерн да бият с 20:0 Юнайтед ли ? Чак толкова зле не са Юнайтед.. Да, можеха да бият с малко повече, но максимум с 1-2 гола повече.. Ако си мислиш, че с Юп щяха да бият с 20:0 се лъжеш.. За мен Байерн на Пеп през тази година е по-силен от онзи на Хайнкес през 2013 *smile* И резултатите го доказват.. Бундеслигата е спечелена, а ШЛ ако Байерн я изгубят, ще е или заради липса на късмет или нещо друго, но не и заради игра *smile* Този отбор има нужния потенциал да спечели турнира !

sksw
10.04.2014 23:57

Първо Пеп не е променил Байерн изобщо. Те играят същия футбол, с разликата че си цъкат малко повече топката и вчера това срещу Юнайтед се видя, когато изоставаха и натиснаха *smile* Казвам ти го като фен на Байерн, който от сумати години не е изпускал НИТО ЕДИН мач на отбора *smile* И на фона на това, че Пеп спечели Бундеслигата през Март, на 1/2 финал е в ШЛ и за Купата на Германия и на всички фронтове Байерн за момента има повече точки, голове и каквото се сетиш още повече спрямо предния сезон.. Да кажеш, че Пеп развалил отбора е смешно.. Как го е развалил след като Байерн на всички фронтове играе по-добре спрямо 2013 и е вкарал повече голове само ти си знаеш.. Байерн играе както преди, но към арсенала си с оръжия прибави и по-комбинативната игра, която от своя страна прави живота на противниците черен и дава много по-малко възможности на противника да направи голова атака и да застраши вратата на Байерн *smile* Ето малко четиво, да видиш за какво ти говоря *smile* [@link http://bayern.gong.bg/view_article.php?article_id=418173]

myzrael
10.04.2014 22:28

Баси затриването, ти малоумен ли си?(въпроса е риторичен - ясно е, че си) - досега Пеп за целия си престой в Байерн има 2 загуби и то едната в мач без абсолютно никакво значение. Дай боже на всеки мой любим отбор някой такъв треньор да дойде да го "затрива"

Alpay123
10.04.2014 19:50

Момчета представете си , че РвП не беше контузен , в първия мач Рууни му подава и той сам срещу вратаря бележи *joking* . Втория мач Рууни не играе и Уелбек дава паса на РвП и той бележи и сме на 1/2 финали *lol* с общ резултат 4-4 , но с повече голове вкарани като гост . Поздравявам феновете на Байерн за победата . Не стана така както всички очакваха 11-12 гола да вкарат на Юнайтед . *wink*. Загубиха с чест. Определено не бяха разгромени, дори се представиха на високо ниво

petko9305
10.04.2014 19:24

Защитата на Ман. Юнайтед е слаба и ако тя се ъпдейтне през лятото, то ще видим нов Ман. Юнайтед.

LoneWolf
10.04.2014 11:07

Имам чувството ,че когато им вкарат ,тогава започват да играят както трябва ...иначе Юнайтед с този си отбор постигнаха максимума и се бориха до край,но просто толкова може този сезон .... следващия отново там ,където им е мястото (на върха) *devil**devil**beer*