Моуриньо към Ибра: До 12 юли решавай какво ще правиш

15:23
Моуриньо към Ибра: До 12 юли решавай какво ще правиш
Португалският треньор на Интер Жосе Моуриньо е поставил срок до 12 юли на Златан Ибрахимович да реши къде ще продължи кариерата си.

Шведът бе спряган за трансфер в Барселона, а новината от днес е, че Реал Мадрид също се намесва в битката за подписа му.

Спекулациите около Златан обаче явно не са по вкуса на Моуриньо, който час по-скоро иска да знае ще може ли да разчита на нападателя и през следващия сезон. Специалния казал на президента Масимо Морати и на самия Ибрахимович, че иска отговор до 12 юли, когато "нерадзурите" се събират в Лос Анжелис.

Моуриньо предупредил Морати, че при евентуален трансфер на Ибра в Барса или Реал, иска Самуел Ето\'о или Игуаин да пристигнат на "Сан Сиро".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
20.06.2009 17:08

Лакомията на ШВЕДА от БОСНЕНСКИ произход не е на терена ,а към парите! Ибра винаги се раздава и само липсата на класен колега го прави незабележим в мачовете с големите отбори във Европа не казвам ,че Балотели не е класен ,но определено е твърде млад ,за да е респектиращ докъто пък другите бяха на приливи и отливи ,но с присъствието на Диего Милито за Ибра ще започнат да се откриват вратички ,а ако решът ,че трябва да се съсродоточът върху него Милито би бил във готовност да накаже подобна глупост! За мен няма по- добър нападател във света в момента ,защото Златан не е изцяло консуматор ,а дори напротив много често си създава сам полуженията!

MeToDueB
20.06.2009 16:35

Барса бе .. не се чуди. Айде, че искам да си взимам фланелка вече .. по-бързо да решава *joking*