Ирони - Макаби Тел Авив, загубен

16:18
Ирони - Макаби Тел Авив, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 4 познати от 5 мача - 80.0% успеваемост

Залог на деня за 07.04.2014 г.:



Тук "ъндърът" е с приличен среден коефициент и без съмнение си струва да се опита, като причините за това са няколко. Най-съществената е, че Ирони Кирят Шмона изглеждат като абонирани за успешното изпълнение на тази опция. В последните единадесет двубоя Шмона завърши девет с наличието на по-малко от три гола в тях. Тимът допуска много трудно голове когато е домакин, а днес срещу най-силния тим в страната в момента ще се опита преди всичко да не инкасира попадение. Другата причина поради която може да се потърси "ъндър" тук е, че и двата съперника на база разположението си в таблицата следва да се задоволят с евентуална една точка. Шмона ще остане уверено на третото място, което ще значи квалификации в Лига Европа, а Макаби Тел Авив ще запази комфортния си аванс на първото място. Гостите бележат с лекота когато играят извън Тел Авав, но защитата на Ирони е много стабилна, а и Макаби трудно допуска топката да навестява мрежата му и така развръзка с много голове тук изглежда малко вероятна.

Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 1.70

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danskrastev
08.04.2014 00:30

Направо не мога да повярвам *lol* пуснах на базик 6 мача с 1 лв и те излезнаха
Тотнъм-Над 2.5
Леванте-Над 2.5
Метц-Над 2.5
Трабзон-над 2.5
Пандури-2
Динамо Букорещ-1 .
.....сега ме е яд че не заложих повече *lol**lol**lol* дайте някакви идеи за утрешните мачове....

HeatAr29
08.04.2014 00:14

Атлон и Съндърланд ми съсипаха здравето!Ебати отрепките са!В последните няколко седмици нещо хич не съм във форма-колкото пъти си мисля да пробвам нещо и не го играя излиза,а колкото пъти съм опитал изненада все не става.Не знам дали интуицията ми никаква я няма или ми липсва късмет...

sami
07.04.2014 20:02

Току що си сложих 1-ца на Трабзонспор на 1.75 с 1Х на Вестсаланд на 1.70... Може да се опитат и на лайф.

sami
07.04.2014 22:37

Интуицията ми тези дни работи без грешка, това се отразява както сам се сещаш много добре на сметката *smile* Ето и сега, макар и добрата форма на Генчлербирлиги, както и прогнозираното отсъствие на М. Янко за Трабзон, аз не се отказах от знака! За да се задържи обаче успеха във времето трябва много постоянство и изграждане на усета, интуицията- вече изградени пък трябва да се тренират. Иначе си остава просто временен късмет, шанс... който всеки може да има за определен период, въпросът е да го направи устойчиво във времето, да печелиш в дългосрочен план е най-важното и най-трудно постижимо.

mistral
07.04.2014 21:56

Браво Сами, чудесен избор за такъв ден *smile*

joro_sotirov
07.04.2014 19:59

ВИП мачът от днес:

Милсами - ФК Верис

първенство: Молдова, Първа дивизия
час: 17:00ч.
прогноза: 2 DNB
коеф: 1,67
сигурност: 8/10
букмейкър:

Невероятна предпазливост при всички букмейкъри относно евентуалната победа на Верис тук (само бет 365 предлага опцията ДНБ което е показателно, а останалите свалят 2-ката с бързи темпове). Причините за това са ясни. Милсами доиграва сезона и е без реална мотивация, а има важен мач в турнира за Купата на Молдова следващата седмица (на 15.04) и ще съхрани сили за него, защото през първенството няма как да си осигури международно участие, но през купата все още може. Верис се намира в страхотна форма, като се бори за класиране в топ 3 и участие в Лига Европа. Той има равни точни с третия в класирането Дачия и е задължен днес да преследва пълния комплект. Общ поглед показва, че Верис губи рядко и почти само от най-силните тимове в първенството, а Милсами не е след тях, като днес нуждата и обстоятелствата задължават Верис да преследва само победа.

mistral
07.04.2014 19:47

Ето два мача, откъдето може да "изскочи заек":
Атлон е нов член на елита в Ейре и по стечение на обстоятелствата в първите пет кръга игра с много силни противници и съответно загуби. Днес за първи път посреща по-лесен противник в лицето на Бохемиънс и не ми се вярва да загуби отново, а директната единица е на чудесното ниво от над 4,00.
В другия мач играещият без желание, мотивация и настроение Тотнъм, посреща отбор, който няма какво да губи. На "черните котки" им останаха малко животи за губене и със сигурност ще ги бранят докрай.Коефициент от 6,5 е доста добър, но и двойният шанс не е за изхвърляне.

HeatAr29
07.04.2014 19:52

И аз съм хвърлил око на Тотнъм-Съндърланд.Малко е вероятно е според мен да бият,въпреки че напоследък показват силна игра и на няколко пъти незаслужено загубиха.Но както двойния шанс,така и АХ е на чудесен коефициент.АХ +1 за Съндърланд е около 1.8,а последните 6 пъти,когато Тотнъм е побеждавал този противник не е било с повече от 1 гол!

putopalo
07.04.2014 19:11

Мача според мен е Х,може би 1:1.Хвърлил съм око и на една изненада Метц - Истър 2 или Х2 ДШ*beer*

joro_sotirov
07.04.2014 17:22

ВИП мачовете по мейл от уикенда:

Пасош Ферейра - Спортинг Лисабон

първенство: Португалия,
час: 22:15ч.
прогноза: 2
коеф: 1,80
сигурност: 7/10
букмейкър:

Спортинг е единствен претенден да измести Бенфика от първото място и да стане шампион. Шансовете на драконите от Лисабон се крият в натоварената програма на Бенфика, която има сериозни амбиции в Лига Европа, но за да може Спортинг да навакса изоставането няма право на грешки срещу съперници като днешния. Пасош е много далеч от нивото си през миналия сезон, а ето и причините за това. През изминалата кампания Пасош се представи чудесно и се класира за Лига Европа, но след края на сезона финансите в клуба бяха намалени до минимум, а почти всички основни най-добри играчи бяха продадени. Това доведе и до назначаването на изключително млад треньор, който беше почти без опит (Кощиня) и трагичното представяне и в първенството и в Лига Европа беше факт. Кощиня беше заменен в последствие, но изграждането на нов доста по-ниско качествен тим продължава. В последните кръгове Пасош заслужи няколко престижни резултати, но срещу съперници от неговата класа, но днес срещу един от грандовете в страна, който е и в чудесна форма трудно ще бъде равностоен напълно.


Ботев Пловдив - Литекс Ловеч

първенство: България, А група
час: 15:45ч.
прогноза: 1
коеф: 2,00
сигурност: 5/10
букмейкър:

Ботев Пловдивд е друг отбор когато е домакин в Пловдив (макар и не на своя стадион, а в квартал Коматево) в сравнение с игрите си навън. Канарчетата на всяка цена трябва да спечелят този мач поради редица причини, а няма съмнение, че те разполагат с по-класните изпълнители от Литекс и трябва с всички средства да достигнат до пълния комплект точки. Ботев в без победа от три мача и днес ще бъде пределно мобилизиран, селекцията му е прекалено скъпа и амбициозна за да отпадне толкова рано от битката за местата даващи право на участи в Лига Европа. Последните уволнения в клуба подсказват, че милост за никой няма да има и играчите трябва да започнат да оправдават високите стандарти, които са им осигурени. Литекс има нов треньор, но ловчанлии са млад отбор с типичните проблеми за провинциален тим когато им се налага да гостува и тук те ще се надява просто да не загуби, ако това е възможно. В последните години Ботев играе много успешно срещу оранжевите и тази тенденция трябва да продължи. За Литекс до известна степен не участието в Лига Европа няма да бъде тотален провал, докато за Ботев ще е, а и може да коства както поста на треньора така и прекратяване на договорите на много от играчите.


РНК Сплит - Истра

първенство: Хърватска, Първа Лига
час: 20:00ч.
прогноза: 1
коеф: 1,55
сигурност: 8/10
букмейкър:
И преди отборът на РНК Сплит е бил обект на ВИП абонамента и голяма част от редовните абонати са наясно със състоянието на клуба. Той почти сигурно е четвъртият най-добър тим в Хърватия и се цели в международно участие, което минава през задължително финиширане на 4-то място в крайното класиране. Тимът е обезпечен стабилно финансово от братята Зузул, а и разполага с качествени изпълнители. За да остане 4-ти РНК трябва да печелиподобни домакински срещи и то срещу съперници, които не играят за нищо до края на сезона. Истра се намира в средата на таблицата и чака края на сезона, като няма побед от почти месец като в последните три мача в първенството записа три загуби, а в общо четири е без победа. Демотивацията в лагера на гостите е взела връх и това беше показателно при последната визита на Динамо Загреб, която беше загубена с катастрофалното 6:0. Тук, ако няма сериозни финансови стимули от страна на трети тимове Истра не би следвало да създаде много проблеми на РНК, а при наличните финансови реалности в Хърватска би следвало този мач да бъде решен в полза на по-класния и мотивиран тим, този от Сплит