Трансферен часовник (20 юни)

18:50
Трансферен часовник (20 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в материала "Трансферен часовник", присъстващ в рубриката "Акцент". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

18:50 часа: Чешкият ветеран Павел Недвед може отново да облече фланелката на Лацио. Босът на "римските орли" Клаудио Лотито е имал среща с агента на халфа Мино Райола и двамата са водили преговори за завръщането на полузащитника в римския тим.


18:03 часа: Тотнъм продължава да търси класен нападател, а Марио Балотели от Интер е поредният футболист, попаднал в полезрението на "шпорите", съобщава "Таймс".


17:33 часа: Мениджърът на Карлос Тевес Киа Джорабчиан съобщи, че Манчестър Сити и Челси проявяват сериозен интерес към клиента му. Днес от щаба на "червените дяволи" обявиха, че повече няма да разчитат на нападателя, който изкара два сезона под наем на "Олд Трафорд". Английският шампион и агентът на играча не успяха да постигнат споразумение за цената на аржентинеца. Манчестър Сити вече са предложили договор за 5 години и 25,5 милиона паунда за Тевес.


17:04 часа: Английските Манчестър Юнайтед и Тотнъм следят изявите Такаюки Моримото от Катания. Младият нападател отбеляза 7 гола в 23 срещи от Серия А и помогна на отбора си да ибегне изпадането.


16:05 часа: Швейцарският нападател на Борусия Дортмунд Александър Фрай може да премине в Галатасарай, съобщава "Билд".


15:28 часа: Бордо е постигнал договорка с Тулуза за вратаря Седрик Карасо. Според информациите, двата тима са изчистили детайлите по трансфера, който ще бъде финализиран в средата на идната седмица.


14:27 часа: Бившият наставник на Ювентус Клаудио Раниери е на път да поеме Зенит, съобщава "Тутоспорт". Според изданието, президентът на руския тим Александър Дуков и италианският специалист са се срещнали в Рим и са договорили контракт на стойност 2,5 милиона евро за срок от 2 години.


13:52 часа:  В специална декларация, публикувана на клубния сайт, Манчестър Юнайтед обяви, че повече няма да разчита на аржентинския нападател Карлос Тевес.


13:27 часа:  Руският нападател на Тотнъм Роман Павлюченко вече си търси нов отбор. Играчът е натоварил агента си Олег Артемов да му намери подходящ тим до края на лятото. Павлюченко явно не издържа на спекулациите, че Хари Реднап постоянно обмисля варианти как да се отърве от него. Щутгарт за сега е реален кандидат за подписа на футболиста.


13:05 часа: След бомбастичните трансфери на Кристиано Роналдо и Кака, Реал Мадрид вече преговаря и за Златан Ибрахимович, твърди "Марка". Според информациите, Интер е склонен да пусне Ибра, но срещу сума не по-малка от 70-75 милиона евро.


11:53 часа: Футболистът на Милан Алешандре Пато ще бъде силно заинтересован от евентуална оферта на Челси към него. "Имам договор с Милан, но ще съм силно заинтересуван, ако от Челси отправят оферта за мен", каза Пато.


11:05 часа: Съндърланд желае да привлече крилото на Портсмут Джърмейн Пенънт, съобщава "Сън".


10:39 часа: Манчестър Сити готви да извади 12 милиона паунда за защитника на Арсенал Коло Туре, пише "Таймс".


10:19 часа: Шведският защитник на Ювентус Олаф Мелберг е уточнил детайлите по договора си с гръцкия Олимпиакос, съобщава "Скай Спортс" Бранителят ще подпише договор за 3 години, а трансферната сума, която "бианконерите" ще получат е 2,7 милиона евро.


09:43 часа: Барселона готви оферта от 29,5 милиона евро за футболиста Астън Вила Ашли Йънг, твърди "Дейли Стар". Съществува възможност в евентуалната сделка да бъде включен и Александър Хлеб.


09:33 часа: Ръководството на Наполи е на път да привлече нападателя на Интер Виктор Обина. Нигериецът не влиза в плановете на Жосе Моуриньо, а през зимата бе пред
трансфер в Евертън.


09:08 часа:  Байерн Мюнхен проявява сериозен интерес къв бразилския футболист на Шахтьор Донецк Илсиньо. Мениджърът на футболиста съобщи, че халфът е в полезрението и на Севиля.


08:32 часа: Челси ще опита да привлече френския защитник на Рома Филип Мексес, съобщава "Сън". Предполагаемата цена, която "вълците" ще поискат за футболиста е 12 милиона паунда. Подобна сума вероятно няма да бъде проблем за тима на Роман Абрамович.


07:58 часа: След като трансферът на Али Сисоко от Порто в Милан пропадна, "росонерите" ще насочат усилията си към привличането на Йон Арне Рийзе от Рома. Според информациите, италианският гранд ще извади 5 милиона евро за норвежеца.


07:42 часа: Реал Мадрид готви оферта на стойност 30 милиона евро за халфа на Ливърпул Хавиер Масчерано. По този начин "кралския клуб" ще опита да изпревари вечния съперник Барселона в борбата за подписа на полузащитника.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bidonat
21.06.2009 05:48

мелберг е един от най-добрите защитници в света.не заслужава да играе за мръсните мангали.

MeToDueB
21.06.2009 02:25

Недвед, не беше ли заявил, че спира с футбола ?

CSKAr4ito
20.06.2009 18:59

Евдали Павел Недвед ще напусне Ювентус и це се върне във лацио по не аз така смятам *wink*

hri100p
20.06.2009 18:17

Манчестър сити ще стане велик клуб!!!!

CSKAr4ito
20.06.2009 18:12

Марио Балотели този нападател който са набелязали Тотнъм изобщо не съм го и чувал нищо че е играч във такъв известен отбор ка Интер Милан *smile*

Milan1989
20.06.2009 15:44

Той Карло Анчелоти го договори Пато и е нормално да иска да отиде в Челси.Дрогба,Анелка и Шевченко са вече на години, а и в Челси има хубави пари.Така и така ще разваляме Милан, поне звездите да са на по-силни *sick*

gundi_1962
20.06.2009 13:51

на реал им трябват защитници отпред има кой да вкарва *smile* *wink*

lubo_nemaniq
20.06.2009 13:28

Според мен не е коректно Алешандре Пато да иска Челси да го вземат.Все пак Милан го изгради като футболист,а и той не е напълно завършен още.Милан му даде толкова много досега,а той с лека ръка иска да прекъсне взаимоотношенията си с тях.Вярно,че татко Карло му е като втори баща и 70% заради него иска да се премести в Лондон,но подобно на Бензема би трябвало да остане още поне два сезона на "Джузепе Меаца".