Пелето в Израел, преговаря с Макаби Тел Авив

09:21
Пелето в Израел, преговаря с Макаби Тел Авив
Станислав Ангелов може да подпише договор с Макаби Тел Авив, съобщава "Топспорт".

Пелето стана свободен агент, след като германският му тим Енерги Котбус изпадна във Втора Бундеслига. В момента Ангелов е в Израел, където от няколко дни преговаря за контракта си, който се очаква да бъде за срок от две години.

Другият българин в състава на Енерги, нападателят Димитър Рангелов, премина в Борусия Дортмунд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thavdarova
20.06.2009 15:53

Футболът е бизнес!А не е тайна, че в Израел плащат много добре!На човекът му остават няколко години активен футбол,защо да не ги оползотвори като хората?Вариантът "Герена" и въобще всякакъв вариант свързан със смешното ни първенство би бил крайно неприемлив за него!така, че за мен лично това не е крачка на зад ,като се има на предвид другите алтернативи! *smile*

bacardy_breezer
20.06.2009 15:44

Моя грешка ,чак сега забелязах ,че става дума за Тел Авив ,не за Хайфа.

bacardy_breezer
20.06.2009 15:43

Ами des_v24 не съм убеден ,че е крачка назад....Все пак ако остане в Енерги ще играе във Втора Бундеслига и няма да види нито титли ,нито участия в Евро турнири.Докато Маккаби Хайфа всяка година играе в Европа .

des_v24
20.06.2009 09:26

От Бундеслигата да отидеш в Израел , е определено крачка назад,но Пелето и без това е вече над 30 ако се разбере за добри парички да по-рита още малко и това ще е ,можеше като свободен агент да се върне на Герена и да помогне за ШЛ , но като си спомня как премина в Енерги по-добре е направил!