Нюкясъл - Ман Юнайтед, загубен

16:27
Нюкясъл - Ман Юнайтед, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април: 4 познати от 4 мача - 100.0% успеваемост

Залог на деня за 05.04.2014 г.:



Статистика сочи, че Манчестър Юнайтед е най-добре играещият отбор като гости до този момент в Премиерлийг, но всички са наясно, че червените дяволи са в преходен период и изживяват сериозна криза. Те натрупаха няколко добри резултати в домашното първенство в последните кръгове и шансовете им за шестата позиция и класиране в Лига Европа се съживиха. Ясно е, че тази цел е крайно символична за клуб като Юнайтед и дори да не бъде постигната няма да има сериозно значение, защото само класирането в Шампионската лига има стойност. Червените дяволи не постигнаха никак изгоден резултат срещу Байерн Мюнхен в Шампионската лига (1:1 на собствен терен), но в реванша, който е идната сряда, макар и в ролята на аутсайдери ще се опитат да сътворят чудото. Единственият важен турнир за Рууни и компания сега е Шампионската лига, а възловата ответна среща с Байерн е едва след няколко дни и сега едва ли те ще дадат най-доброто на което са способни и ще преследват победа на всяка цена тук. В последните си три гостувания на този терен манчестърци спечелиха само веднъж, а в две от тези три срещи, дори не успяха да се разпишат. Нюкасъл се намира на спокойна позиция в средата на таблицата и е лишен от потребността да трупа точки, като ще се опита да направи силен мач и да изненада гранда. За Нюкасъл Юнайтед този двубой ще бъде въпрос на чест, защото те винаги играят с по-специална мотивация точно срещу Манчестър Юнайтед и в този момент имат всички шансове да достигнат до положителен резултат. Нюкасъл ще хвърли всичко тук, а Юнайтед ще бъде с едно на ум за мача с Байерн в сряда.

Прогноза: 1Х, Коефициент: 1.85

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
05.04.2014 17:05

Една победа над Нюкасъл ще повдигне духа на червените дяволи,а това им е нужно за реванша с немския тим.Аз лично ще пробвам Манчестър да вземе и двете полувремена и точен резултат 0:2*beer*

Alpay123
05.04.2014 16:46

Някой може ли да ми прати линк към мача , че не намирам ..

chicharito_3
05.04.2014 17:10

[@link http://www.sportlemon.tv/20140405/vv534006998b8530.60629071-790212.html]