Клуб от Премиършип следи Влади Гаджев

09:09
Клуб от Премиършип следи Влади Гаджев
Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев е близо до раздяла с тима от "Герена" през лятото. Не е тайна, че в момента родният национал е най-актуалният футболист в редиците на сините заедно с Валери Божинов. Гаджев показва постоянство и почти във всички мачове е на ниво. Това бързо е било забелязано от клубовете от Западна Европа и се очаква Влади най-накрая да си уреди така бленувания трансфер зад граница.

Интерес към Гаджев има от английския Кристъл Палас. Лондонският тим се бори за оцеляването си в Премиър лийг, като в момента заема 16-ата позиция в класирането. Воденият от Тони Пюлис тим е на 5 точки от зоната на изпадащите и има добри шансове да оцелее и за следващия сезон. Човек на Палас вече е гледал изявите на Гаджев при победата над Ботев с 2:0. Той е бил в ложата на "Георги Аспарухов" заедно с мениджъра Петър Миладинов, който е част от агенцията на Емил Данчев. Той е харесал представянето на халфа и е казал добри думи пред Тони Пюлис.

В момента Кристъл Палас разполага с доста стабилна двойка централни полузащитници в лицето на Кагишо Дикагой и Майл Йединак. Двамата обаче нямат сериозни заместници на резервната скамейка и затова клубът иска да засили конкуренцията. Все още обаче не е решено дали лондончани ще отправят официална оферта за Влади Гаджев, въпреки добрите думи на скаута за него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sabaka
27.04.2014 09:51

цената на гаджев е две шишета ракия и една дойна крава,това е поредният нещастник играл във великият ЛЕВСКИ

petarata
05.04.2014 18:45

Арсенал иска да укрепи защитния си вал или може би Моуриньо и са в люта борба за тоя дървар .

rad011
05.04.2014 17:15

Веднъж мисля че пак имаше спекулация,че английски тим следи Гаджев ама после се оказа,че тима дори не е чувал за него.Сега мисля,че ще е същото.*erm**nerd*

ogi999
05.04.2014 17:11

Тони Пулис иска бойци и мъже, а не лигли с лепенка на нослето!

Champions20
05.04.2014 14:39

Не е Майл а е Миле Йединак(национал на Австралия със сръбски корени) и не е защитник,а е халф(дефанзивен май)