Прандели реши: Тоти и Тони остават аут от Скуадра адзура

15:45
Прандели реши: Тоти и Тони остават аут от Скуадра адзура
Селекционерът на Италия Чезаре Прандели вече е взел решение кои футболисти да включи в предварителния състав за световното първенство в Бразилия това лято.

Според авторитетното издание "Кориере дело Спорт" Прандели ще повика лидера на Парма - Антонио Касано, но няма да разчита на ветераните Лука Тони и Франческо Тоти, за които се спекулираше, че може да се завърнат в "Скуадрата".

Прандели ще обяви предварителния състав от 35 играчи следващата седмица, а след това ще съкрати списъка до 23-има души, които ще пътуват за Бразилия.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
05.04.2014 20:23

Също не изключвам възможността да викне и Освалдо или Черчи, а дори и Джилардино, защото колкото и да ме дразни лично мен и да е дървар (според мен) Прандели го харесва. Лука Тони няма шанс, а Ел Шаарауи както ти каза е постоянно контузен.

red_army_10
05.04.2014 12:36

Тоти ще е полезен, по-добре него да вземе вместо Черчи.

bacardy_breezer
04.04.2014 16:45

Мисля, че в напдение ще му е доста трудно да подребе 5-6 играчи. Джузепе Роси ще се върне скоро и съм сигурен, че ще влезе във форма до световното, само дано не го контузи някой пак. Балотели също 100% ще го викне. И от там вече има доста да го мисли - Касано е в добра форма и има нужния опит, Черчи също е в добра форма, Имобиле бележи гол след гол всеки мач за Торино, Матия Дестро също навлиза в добра форма. Ел Шаарави с тия контузии няма никакъв шанс (дори не знам в момента какво точно му има, но пак е контузен). Роси, Балотели, Имобиле, Дестро и Касано в момента са му най-удачния избор според мене. А Черчи, Инсинье и Кандрева може да ги земе за крилата.

biserms
05.04.2014 20:21

Ами глей са ясно е, че за Световно ти трябва смес от млади + опитни играчи, така че един Тоти, Дел Пиеро или Ди Натале би бил много от полза на млади момчета като Балотели, Дестро, Имобиле, Инсине и т.н. Роси определено ако влезе във формата в която беше преди контузията ще е титуляр номер 1 за Прандели, а Касано също е добър, но тримата които изброих по-горе са по-добър избор от него, по-големи лидери са *wink*

Arsenal966
04.04.2014 16:27

Те нали имат Балотели...ще се оправят *joking**joking*