Бербатов: Ще се пробвам в някой филм

23:27
Бербатов: Ще се пробвам в някой филм
"Играя както желая през целия ми живот. Опитвам се да правя различни неща, красиви неща, да играя играта, както аз я виждам и мисля, че справям. Да ме сравняват с Ерик Кантона не е правилно. Той е бил много добър футболист, има хубави голове и беше готино, когато вкараше и си вдигаше яката. Освен това той е голям любител на киното като мен. Когато приключа с футбола, със сигурност ще се пробвам в някой филм. Мисля, че бих бил добър и в това, заяви българският нападател Димитър Бербатов в кратко филмче, подготвено от клубната телевизия на Монако.

Бербатов "намигна" на френската публика с признанието, че е голям фен на Луи дьо Фюнес и неговите филми.

"Чувствам се прекрасно, защото всички - играчи и треньори, служители на клуба, са многи мили с мен. Аз съм малко срамежлив, не говоря много, но всички ме приемат много добре. Започнах да тренирам, да играя и вече мога да покажа каквото мога. За момента се чувствам наистина много добре и мисля, че така вървят нещата и за отбора", започна Бербатов, цитиран от "Труд".

Във видеото е показан и забавен момент от съблекалнята на Монако, в който полуголите съотборници на Димитър скандират името му. Той коментира и новото място, където работи и живее.

"На моето семейство му харесва тук и това е важно за мен. На мен също ми харесва. Когото и да попитате, ще ви отговори, че обича Монако. Има море, хубави хора, магазини, яхти, Формула 1 скоро ще бъде тук, но за мен, ако трябва да съм честен, не е от значение къде живея. Докато играя и се наслаждавам на моя футбол няма да има проблем да живея и на улицата", обясни Бербатов.

В клипа са показани и няколко от най-зрелищните моменти на 33-годишният футболист с екипа на монегаските.

Той коментира и другата си страст - рисуването: "Баща ми е бил добър и мисля, че съм наследил умението от него. Започнах да рисувам като малък, когато бях на 10-11 години. Когато видя нещо, което харесвам, мога да го нарисувам. С това занимание се забавлявам. Така си почивам, седейки вкъщи".

"Правил съм му карикатури, рисувал съм и на Снуп Дог например. Така че ако някога нарисувам някой мой съотборник, значи го харесвам", казва с усмивка Димитър.

"Все още изпитвам същата страст към футбола. Надявам се да мога да игра още, защото когато спра, няма да има връщане назад", допълва Димитър Бербатов.

"Искам да бъда запомнен като добър футболист, който се е забавлявал на терена", завършва бившият капитан на националния ни отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RoSKo0o0
04.04.2014 14:32

Не знам, но със сигурност футболистите на Барселона отиват в испанското кино след края на футболната си кариера *lol*

Puleca_8
04.04.2014 15:09

Да и сигурно Роналдо ще играе главната роля.

caramell
04.04.2014 10:17

Като гледам в Под Прикритие няма да е зле.. то там умряха около 500 човека от началото на сериала.. недостиг на актьори има според Мариан Вълев.. *lol* До комисар Попов ще ми е много любопитно!

В кръга на шегата разбира се *lol*

Big_Ivan017
04.04.2014 09:44

Не стигат парите ли Берба... ааа да стигат вярно.. не се сетих че може да го правиш с цел да не забравят хората за съществуването ти! *smile*

AC_Milan_92_45
04.04.2014 08:35

Ти вече се снима в комедията Фулъм

pfcq
04.04.2014 08:55

Ти в коя комедия се снима онази на която си хванал чепа с ръка и лъскаш?*smile*

RMRM7
04.04.2014 00:20

За разлика от други легенди ,Бербатов е интелигентен, нищо че няма златна топка, такива футболисти като Зидан, Бербатов,Анри са по-големи от Стоичков,Кантона или Ибрахимович

RMRM7
04.04.2014 14:14

Не е виновен той,за това ,че е напуснал националния, а са виновни журналистите. След всеки мач "Бербатов не успа да спаси мача" ами няма да успее като останалите не могат да играят и са като аматьори. Бербата е играл и е помагал на отбора си ,когато хората около него са кадърни, подава на Дефоу ,подава на Кийн и те вкарват, подава на Руни,на Тевез, Гигс и те не грешат, а в националния да подадеш на Спас Делев, или Иван Стоянов и да се надяваш да стане нещо ... Стоичков като е игран навремето и играл с Костадинов,Балъков,Лечков,Сираков и затова и той е бил добър, не е играл със Божинов или Благой Георгиев ,Телкийски

Cvet666
04.04.2014 00:51

Така е пример за младите играчи ,защото наистина се държи достойно и е интелигентен *smile* единственото му провинение е че се отказа от национала, но няма перфектни хора *smile*

gunner_tr
04.04.2014 00:13

Димитър Бербатов - добър футболист и велик човек! Това е той!