Реал на път да прецака Барса за Масчерано

07:42
Реал на път да прецака Барса за Масчерано
Реал Мадрид готви оферта на стойност 30 милиона евро за халфа на Ливърпул Хавиер Масчерано. По този начин "кралския клуб" ще опита да изпревари вечния съперник Барселона в борбата за подписа на полузащитника.

Мениджърът на аржентинеца вече е имал среща срещна с представители на Европейския клубен шампион. Масчерано също изяви желание да премине на "Камп Ноу", но мениджърът на "мърсисайдци" Рафаел Бенитес е твърдо против подобен трансфер.

До няколко дни се очаква сагата да намери своето решение, а Ливърпул може би ще склони да продаде играча, заради сериозните си дългове и примамливата сума, която Реал предлага.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mastah_Killah
22.06.2009 07:27

Абе, тоя трансфер за толкова "малка" сума е напълно невъзможен... и Реал сами са си виновни, че в момента едно 30 млн. изглежда смехотворна цена за един от ключовите играчи на 'Пуул.Сега всеки ще се мъчи да стиска Балету, и за сума под 45 млн. поне, не виждам как Рафа ще позволи да го метнат в Мадрид.

qkubu
20.06.2009 10:54

Notlike Вия е още в Валенсия няма просто как да стане това след като нямат правата върху играча.А за трансфер на масчерано нз не мога да повярвам да напусне пул,по принцип не съм за тях но мн ми харесва отборната им игра.А ако Вия отиде в Пул наистина ще станат наи силния отбор в Англия.

torres_228
20.06.2009 10:53

Да , прав си. Но в по-добрата ситуация ще се озоват Ливърпул, тъй като партньорството - Вия - Торес ще е уникално. Но и Масчерано си има своите качества. Уникален е! *smile*

Notlike
20.06.2009 10:30

Хаха. Той ако го продаде, Вия ще отиде в Ливърпул *wink*
Просто защото Перес пуска слухове, че Вия е техен, но нищо чудно и това да е сделка - Вия да иде в Пул, Масчерано в Реал. Добри са и двамата. Спор няма *smile*

Mastah_Killah
20.06.2009 10:16

хахахахах за толкова малко пари Рафа никога няма да продаде Масч... това са прекалено малко за играч като него *tongue*