Тодоров: Отвърнахме на наглото поведение на Радуканов

16:09
Тодоров: Отвърнахме на наглото поведение на Радуканов
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви, че ръководството на тима е било длъжно да отвърне на поведението на бившия треньор на тима Милен Радуканов.

Както е известно армейците публикуваха преди време специална декларация на своя сайт, с която показаха некоректното отношение на Радуканов.

"Не искам да влизам в частни случаи. Това беше отговор на некоректното и нагло поведение на Милен Радуканов. Не може ти да излезеш и да кажеш: "Тия да ми дойдат с едни цветя, а аз ще си помисля". Или да намекваш, че г-н Томов само го лъжел. Той никога не е разговарял с Томов", заяви Александър Тодоров, като думите му бяха подкрепени и от самия Александър Томов.

"Некоректни прояви по медиите даде повод и на нас да отвърнем. Оттук нататък ЦСКА трябва да се защитава по всякакъв начин. Ясно е, че нивото и визията на тима са паднали през последните години. Журналисти, спортни деятели си позволяват да се гаврят с този клуб. Както всички вие имате правото да се защитавате, така и ЦСКА има това право. На никого няма да позволим да се гаври както със самия клуб, така и с неговите ръководители. Ще продължаваме със същия дух, ако някой постъпва по същия начин", добави още Тодоров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация