Ман Юнайтед - Байерн, спечелен

13:13
Ман Юнайтед - Байерн, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 16 познати от 25 мача - 64.0% успеваемост

Залог на деня за 01.04.2014 г.:



Изключително рядко може да се види коефициент за домакински мач на Манчестър Юнайтед, който да оценява евентуална тяхна победа на възвръщаемост над шест пъти. Реалностите сега обаче са точно такива и вероятно хората, които смятат, че в световен мащаб към настоящия момент има по-добър футболен тим от Байерн Мюнхен, са малцина. Баварците са не просто фаворит и в този мач, а те напълно закономерно са смятани за фаворити да защитят отличието си от миналия сезон в настоящата надпревара. Козовете на Юнайтед днес са доста малко и сякаш се изчерпват с фактите, че те са домакини и, че Шампионската лига е единственият към момента турнир, който им дава шанс при определено стечение на обстоятелствата да финишират сезона с конкретен трофей. Байерн обаче вече е шампион на Германия и ще концентрира усилията си да запише историческа година, като се опита да направи дубъл в два поредни сезона с триумф в Шампионската лига. Както и в предишните анализи на срещи на Байерн в този турнир съм писал, баварците държат да елиминират противниците си и да крачат уверено към финала, а не се стремят да ги надиграват категорично или не търсят категорични победи. И днес мюнхенският колос ще търси изгоден турнирен резултат, състоящ се в победа, дори с един гол, а защото не и реми, но след размяна на попадения. Юнайтед трябва да се надява да надскочи ръста си, ако иска да не загуби този мач, но дори да инкасира поражение на своя стадион е малко вероятно то да бъде с повече от гол разлика.

Прогноза: Победа за Манчестър Юнайтед при +1,5 гола (АХ), Коефициент: 1.68

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
02.04.2014 20:40

ПСЖ 1-ца! ДНБ с повечко пари също си струва, макар да има сериозна загуба на стойност.

LeedsUk
02.04.2014 03:25

Ебааааааааааго, па много ги познаваш бе спциалисто

Sparta4e
01.04.2014 23:47

Къде сте бе,разбирачи gang-bang и 0:5 ???
Скрихте се в мишите си дупки!!!

bisera.bakardzhieva
01.04.2014 23:39

Добра прогноза, Сотирка, поздрави за нея, осъзнах колко добро предложение беше, но това беше най-играният мач за деня, а аз НИКОГА не играя мач от топ-5 на най-играните и отбор на който съм фен!

LoNsDaLe_
01.04.2014 21:45

Дано да паднат голове и да гледаме интересен мач. Повече голове през 2-то полувреме мисля, че си струва да се пробва @2.00. Успех.

sami
01.04.2014 21:11

От мен прогноза за тази вечер 2 ДНБ на Чарлтън на 1.90!
Без много обосновки, просто Лийдс станаха кръводарители и не играят за нищо, а на Чарлтън точките им трябват за да оцелеят.

Колкото за Ман Ю- Байерн, тук не мога да видя нищо по-различно от 2 като знак, като може да се опита и над 11 корнера на 2.30- двата отбора играят активно по фланговете и би трябвало да има поне 12-13 корнера в мача...

clippers_LA_90
01.04.2014 21:03

да не говорим че на скамейката няма нито един защитник *lol*

durduland
01.04.2014 20:54

De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Buttner; Valencia, Fellaini, Giggs, Carrick; Rooney, Welbeck.

Subs: Lindegaard, Nani, Young, Fletcher, Kagawa, Januzaj, Hernandez.

clippers_LA_90
01.04.2014 21:02

мале мале , не че се правя на философ , състава е тотално объркан ,примерно кагава,янузай в последния мач се появи и раздвижи много играта , можеха спокойно да играят на мястото на карик и Валенсия , Чичарито в тоя мач би бил адски полезен отколкото Уелбек , та дори и Нани , въпреки че не е играл от месеци

peti2v
01.04.2014 20:29

"Прогноза: Победа за Манчестър Юнайтед при +1,5 гола"
Айде да Ви е честит 1 април *beer**beer**beer*

Gopcho
01.04.2014 21:12

Прогноза: Победа за Манчестър Юнайтед при +1,5 гола (АХ), чети внимателно

bisera.bakardzhieva
01.04.2014 20:49

В предишния си пост съм обяснила какъв точно е залогът, предложен от Сотиров + 1,5 АХ - Азиатски хендикап. Явно смехът е за твоя сметка.

PRI_A_TEL
01.04.2014 19:52

Не знам какъв "специалист" е Георги Сотиров, но според мен е много далече от истината. Аз съм фен на Юнайтед, следя и Байерн, знам начина на игра на двата отбора, както и скорошните им форми и тактическите им приоми. Мога само да кажа, че Байерн би трябвало с лекота да бие Юнайтед, не казвам със сигурност, но победата им е 90% вероятна. Юнайтед като домакини са плачевни този сезон, нямат никаква психика, точно на обратния полюс са Байерн, уникални навън, уникални и на собствен терен, не коментирам миналия им сезон, защото този сезон са още по добри. Имайте предвид че Байерн нападат с пасове по земя по крилата, а Юнайтед има точно проблеми с тази част от играта си в защита, затова подобна прогноза ми се струва прекалено оптимистична, дори и да е фен на Юнайтед. От друга страна Юнайтед имат проблеми точно във връзка с бързите си бекове, няма нито един, които да е във форма, Рафаел маи е контузен, докато Евра е пълен провал този сезон в защита. Не знам дали ще ме разберете добре, но Юнайтед няма толкова голям проблем с централните си защитници, колкото с бековете, от там идват големите проблеми, както и от жалкия Де Гея, който не може да ритне топката като хората, тези три позиции, провалят играта на Юнайтед, иначе биха имали шанс, ако тези три позиции се представят перфектно, дори в халфовата си линия, понеже имат здрави в момента дефанзивни полузащитници и могат да вкарат физика в мача, което ако не е факт, то Байерн биха имали сериозно предимство. Отделно индивидуалните възможности на футболистите на Байерн са на две класи над Юнайтед, без да слагам обаче Манджукич, които според мен е прекалено прехвален нападател. Единственния колос на Юнайтед, това е Рууни, но една птичка дори гнездо трудно прави. Прогноза от мен 0-4 за Байерн.

holigan4e
01.04.2014 19:35

Яд ме е , че немам грошове да сложа 2-ка с Хендикапче

joro_sotirov
01.04.2014 19:33

ВИП мач от 31.03.14г:

Университатия Клуж - Газ Метан Медиаш

първенство: Румъния
час: 18:30ч.
прогноза: 1 ДНБ
коеф: 1,67
сигурност: 7/10
букмейкър:
Тези два клуба поддържат приятелски отношения като са разменили доста играчи и това може да окаже влияние днес при наличните реалности. Университатия Клуж се бори за своето оцеляване като в миналия кръг доста "изненадващо" спечели срещу ЦФК Клуж като гост в мач с доста сходни характеристики на днешния. И ЦФК Клуб и Газ Медиш са отбори, които няма да преследват конкретни цели до края на сезона, намират в средата на таблицата и са в добри отношения с Унверситатия. Сегашният треньор на Газ Метан Кристиян Дулка е бивш треньор на Унив.Клуж. Освен това гостите тук днес ще бъдат без Буча (първи вратар), Дан (2-ри най-резултатен игра), Койочнеан (халф), Роман (нападател) и Бваваб (нападател). Радостните новини за Университатия не свършват до тук, защото преди няколко дни президентът Валтер се завърна отново начело на тима и това вдигна настроението както на феновете така и на всички в клуба. От всички отбори замесени в битката за оцеляване в Румъния точно Университатия изглежда най-малко вероятният изпадащ независимо от настоящия си точков актив.

Teemo
01.04.2014 19:28

Надявам се днес и утре да няма никакви съдийски тесли за никой, и да се насладим на добър футбол и по-силният отбор да победи с футболни качества, а не със съдията. *beer**wink*

Absolado7
01.04.2014 20:43

Captain Teemo on duty *joking**lol*

devic
01.04.2014 19:25

твърдо против. в момента байерн е с поне 2 класи над юнайтед,а и като добавим това че защитата на домакините беше тотално надиграна от отбори като олимпиакос и фулъм говори достатъчно за състоянието на отбора. важно е да се спомене за липсата на мата,евра и перси които бяха ключови за техните позиции. и ако не друго, съдията е испанец което означава че лесно се поддава на симулации и предполагам отбора с по-голямо владеене ще се възползва (тънък намек) *joking* и все пак залога ми се струва чист хазарт,което при такъв коефицент не е за предпочитане

ZIDAN_
01.04.2014 19:18

Това е най сигурната 2-ка за днес *beer*

Parchonlini
01.04.2014 19:08

Фен съм на Юнайтед, но трябва да се гледа реално на нещата, най много някой X 1-1 да изкараме обаче с оглед на слабата ни защита не вярвам да ни вкарат само 1 гол, затова по - скоро 1-2 , 1-3. А в най смелите си мечти вярвам за 2-1 GGMU !!!

kermo
01.04.2014 19:08

Много лесно отписахте Ман Ю,но много хора ще са разочаровани тази вечер...това все пак е Манчестър,като прибавим и това,че след това баварците ще ги приемат в Мюнхен,според мен мача е 1*beer*

bisera.bakardzhieva
01.04.2014 18:50

Сотиров, този залог не е особено популярен в България, а с оглед на блокираните онлайн сайтове е трудно приложим. Преведено на елементарен език, + 1,5 е печеливш при победа на Юнайтед, равен или загуба с 1 гол, което за коефициента е повече от справедливо и има логика да се търси. Не забравяйте, че резултатът от даден мач не винаги е най-логичният и с оглед на това, че този мач ще е доста натоварен откъм прогнози, май предложението не е за пренебрегване, като се има предвид колко рискове покрива. Аз мразя масово играни мачове и ще си спестя залога!

MiTaKa_D
01.04.2014 18:48

Прогноза- 0:на много.*joking*

fearcho
01.04.2014 20:27

Та вашата защита по-добра ли е от на Барса ? Ще ви видим довечера... сега сме силни и вилни.. след мача ще има съдията туй съдията онуй...

levskishampion
01.04.2014 19:39

Какъвто иска да е ама малко да не подценява Манчестър когато е много наранен не съм ходил на мач надявам се скоро да посетя този страхотен стадион близките години нещата вървят натам има време за всичко ама е лошо да ни подценява че ще ни убиели това не е Барселона с кухата им защита да ги минават с лека ръка колкото до твоя приятел поздрави го

Gopcho
01.04.2014 19:33

Това кой от кога пише някъде не показва кой от кога е фен на даден отбор. Колко още хиляди фенове има на някои отбори и какво всички да пишат в някви форуми ли? Моя най-добър приятел е фен на юнайтед от 94, когато Барса бият юнайтед с 4:0, но въпреки това става фен на юнайтед(и мога да кажа, че е един от най-големите фенове, който е ходил на мачове, фен сбирки и знае всичко за юнайтед! Има профил тук, от 5 години сигурно и има 3 коментара на кръст кажи-речи. Това кой кога си е направил профила тук или от кога е взел да пише няма никакво значение! И аз фенове на пул не виждах много преди 7 месеца тук да ти кажа, ама това не ги прави по-малко фенове от тези на реал(които пишат тук) примерно! Дано стане вълнуващ мач!

red_machine
01.04.2014 19:21

Ами от малък съм фен на Байерн още като играха там, Оливер Кан,Подолски,Рой Макай,Балак.

levskishampion
01.04.2014 19:08

Ти от кога си фен на този отбор откакто юп го направи силен ли преди това не те виждах да пишеш в техни форуми и теми това че сме зле не ви прави фаворити ние сме Манчестър *smile*

stroiteliliste
01.04.2014 18:46

64% успеваемост при такива коефициенти май си на минус ...

red_machine
01.04.2014 18:44

Вярно, че е 1 април ама не лъжете хората с тия 1-ци.*lol*

Jason_Scotland
01.04.2014 18:36

Залагам две кофи шопска салата за резултат 1:4*beer**beer**beer*

orton95
01.04.2014 17:53

За испанското дерби не съм съгласен. За мен Атлетико ще отбележи поне 1 гол, а това ще накара Барса да играят за победа защото 1-1 като домакини мисля, че не ги устройва много *lol*

GrandeBarca
01.04.2014 19:31

То изобщо не устройва..не нека вкарат няма ядове..една победа като 4-1 върви*joking*

HeatAr29
01.04.2014 18:50

Доста точно мнение според мен,такава е и моята логика.Последните 3 мача между съперници са все под 2.5.А както казах без Коща Атлетико определено няма да са толкова опасни и затова смятам,че ще разчитат основно на реванша.Освен това голяма част от гостуванията на отбора също са под 2.5

scouser_pool
01.04.2014 18:44

Те точно Атлетико ако отбележат първи ще се върнат в глуха защита , трябва Барса първи да вкарат за да може Атлетико да не играят в защита и да рискуват в атака и тогава мача горе-долу се отпушва , защото стават по-уязвими в защита от обикновено , и в атака ще търсят голове и може да стане някое 2:1*tongue* Така мисля , но няма да се учудя на 0 или 1 голове в първия мач*erm*

HeatAr29
01.04.2014 17:45

И аз мисля,че е възможно да няма много голове,същото се отнася за Барса и Атлетико,особено като се има предвид,че Коща няма да играе.Според мен си струва да се опита под 2.5 гола на Барса-Атлетико.Гостите дотук в напдпреварата имат допуснати само 4 гола,а довечера основните им усилия ще са съсредоточени в защита и ако могат ще контраатакуват.Дори и Барса да бията ще е с 1:0 или 2:0 според мен.

orton95
01.04.2014 17:21

Според мен пък противно на очакванията няма да има много голове
под 2.5 *beer*

rostislav.kovachev
01.04.2014 17:03

Аз не виждам друга причина швабата да се лиши от унизителен разгром на Ол Трафорд, освен Пеп.
0:4
Прогнозирам Барса а не Реал на финал, така че Барса :А М 2:2
От Челси бих очаквал нещо догодина.

AC_Milan_92_45
01.04.2014 16:39

Барса АтлМ 0-0
МЮ БМ 0-5+
220 коеф
Няма как да стане ама нищо не се знае *lol*

ivanrealmadrid1
01.04.2014 16:00

хахахаххах не мога да спра да се смея ахаххаха КРАЙ минавам на ВИП прогнозите на Сотиров , и все пак ако юнайтед бият , ще се извиня за всички подигравки преди мача *lol**lol*

ivanrealmadrid1
01.04.2014 16:49

наистина не знаех , сега проверих кво е

futbolista_rs
01.04.2014 16:24

Ти май не знаеш какво е (АХ)

levskishampion
01.04.2014 15:52

Сотирката ги дава едни ама се надявам да се представим добре срещу Байерн и тоя гуардиола да не се мисли за треньор този отбор беше направен от юп хайнкес този отбор стана толкова силен заради него човека се отказа както го направи САФ разликата е там че ние имаме доста са на години и нямаме чак толкова големи звезди като Байерн

finer
01.04.2014 15:25

Хайде Дяволи покажете, че духа който имате не е изгубен и победете Баварците !!!!!! Напред Юнайтед *devil**devil**devil**devil**devil**devil**devil**devil**devil**devil**devil*

ivan.dimov.98
01.04.2014 15:32

Брат'чед,трябваше да сложиш още едно дяволче...барем и съдията помогне. *joking*

RMRM7
01.04.2014 15:06

Манчестър трябва да мислят за първенството и да не се излагат повече там и за Шампионската лига, докато баварците мислят само за ШЛ и няма как да сбъркат, Барса не можаха да спрат Байерн, как изобщо се надявате Манчестър да го направят не знам

visca_barca95
01.04.2014 14:52

Айде няма какво да се лъжем, сританото его и самочувствие на Юнайтед срещу Баварската машина, дори всички Богове да са с Манчестър пак няма да победят! Слагам 50 лв за 0:3 точен! *ball*

Rasho79
01.04.2014 14:34

Страшно смела прогноза! И двата отбора на са ми сред любимите така че успех на по-добрия и дано да стане хубав мач!

Tsankot0
01.04.2014 14:27

не си играйте с огъня в момента МЮ са бомба със закъснител !

Dankata97
01.04.2014 16:06

няма да забравя *lol* Ако излезе няма лошо поне реванша ще е интересен ако не излезе пак с пълни гащи

Tsankot0
01.04.2014 15:28

за това му се вика бомба със закъснител ! това не е някой отбор който да се подценява толкова много ! то че има криза в отбора и че е много голяма спор няма ама .......... ви ги взехте за отбор втора ръка! Аз лично обичам да играя такива мачове с минимален залог но с голяма печалба. Странното е че 70% от тези залози излизат. Ако излезе мача х или 1 не забравяй пак да злорадстваш !

Dankata97
01.04.2014 14:47

аре бе тая бомба цял сезон един път не гръмна толкова отбори отидоха биха ги разбиха ги тая бомба нещо мн закуснява *thinking*

JORO_87
01.04.2014 14:11

Няма логика в тази прогноза ,а и коефициента не си заслужава. Вярно е ,че на тази фаза от турнира отборите се раздават до последно ,разчитат на домакинските мачове и т.н. Но формата на Юнайтед е константно слаба ,с изключение на някои проблясъци срещу слабите отбори в Англия ,в които мачове Манчу пак допускаше голове. Защитата им е отчайваща(Видич и Фърдинанд правят грешка след грешка).Мойс е безидеен и столът му се клати стабилно.А за капак Перси ,който е главната причина Юнайтед да стигнат до четвъртфинал ,е контузен.За Баварците няма смисъл да се говори. Те са новият хегемон на Европа.От мен победа за Баварската машина на хендикап на 2.20 коефициент. Смятам и ,че напрежението върху Атлетико ще повлияе ,с оглед на факта ,че отбора се бори и за титлата в Примера.Затова може смело да се залага и за Барса.

ivan.dimov.98
01.04.2014 14:09

Залагам за Юнайтед...или така поне ми се иска.*beer*

Gopcho
01.04.2014 13:42

Когато видиш юнайтед и мюнхен е трудно да правиш прогнози, дори, когато единия е в по-добра форма, обаче, когато видиш Моус и Пеп тук вече разликата е извънземна и това според мен ще си окаже разликата!

fearcho
01.04.2014 13:44

Така е има огромна разлика за мен лично Пеп е най-добрия в момента..

bambo_1
01.04.2014 13:36

С голямо прискърбие приемам прогнозите за този мач за реални . Нещо повече , надявам се моите , Ман Ю , да загубят поне с малко , че може да отидеме на разлика . За краен успех , даже и не мечтая Знам , че е топка , че има изненади , че в тая игра късмета е важен , ама...! Ако е само един мач , може , Челси би в Мюнхен с огромен късмет , ама сега баварците са чудовищно силни , а и мачовете са два , така , че шанс не виждам . Както и да е , кризата в отбора се очакваше , макар и не в тези размери , така , че тази година ще е така . Дано поне догодина нещата се оправят . Глори , глори Ман Ю !

fearcho
01.04.2014 13:43

Ще подкрепям отбора ти и дано успеете да измъкнете добър резултат... ако САФ беше в момента треньор на Юнайтед, не така щяха да стоят нещата... дъртия винаги имаше коз в ръкава си! Успех *smile*

fearcho
01.04.2014 13:22

За мен мача е 0-2 или 1-3, но топка нищо не се знае...

georgi.marinov.98284
01.04.2014 13:21

Еее доживях веднъж и аз да видя Сотиров на мойто мнение айде успех на МЮ