Роналдо обиден на феновете, които го освиркаха

14:41
Роналдо обиден на феновете, които го освиркаха
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е останал крайно разочарован от действията на част от запалянковците на Белия балет, които го освиркаха по време на мача срещу Райо Валекано на "Сантяго Бернабеу" в събота.

Крайни фенове на Реал, недоволни от пораженията от Барселона и Севиля, освиркваха най-много Роналдо и вратаря Диего Лопес. Мадридските медии твърдят, че в съблекалнята португалецът не е скрил разочарованието си от случилото се. Той е уверен, че не заслужава такова отношение.

Карло Анчелоти също изрази недоумението си от позицията на привържениците на Реал и бе категоричен, че освиркванията в случая са били незаслужени.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rostislav.kovachev
01.04.2014 13:40

За мен и Неймар и Бейл са перфектните попълнения за респективния си отбор и демонстрират как се градят звезди в звездните отбори - при наличие на някои дадености, останалото може мноого да се доизшлайфа.
А това имах предвид - всички други фенове са зад отбора си в дорбо и лошо, само феновете на Реал отговарят на друг повик, в който всички суперлативи са даденост, а целите по-високи от тези на кой да е друг отбор. А обидените звезди, могат да кажат - не си искам заплата тоя месец, защото не защитих достойно марката Реал Мадрид - и повече няма да бъдат никога освиркани, но очевидно всеки си прави пас, както му изнася, а феновете на Реал решават така ли се защитава честта на краля.
Това ми се вижда малко по-ралично от безпочвени охулвания, нито пък омаловажаване на цялостния принос на коя да е от освирканите звезди. Бих очаквал аналогично поведение и от феновете на Далас Каубойс.

GrandeBarca
01.04.2014 10:42

То Бейл ако е за освиркване ,какво да кажем за бразилската ни ''перла'',която реди пропуск от невъзможното..в ситуации при които е по-лесно да вкараш отколкото да изкараш той прави 2то..но и аз ви казах да не се надявате,че Неймар ще направи феноменален 1ви сезон..той е дете което никога не е играло такъв футбол..и беше нормално да не стартира добре..но другия сезон ще е страшен за него усещам го...Иначе тези фенове искат само и единствено отбора им да печели..и не им пука дали трябва да изритат най-добрия им играч;;;а не като половината фенове на Реал тук,които предпочитат Кристиано пред Реал

GrandeBarca
01.04.2014 11:55

И аз това казах...тези,които имаха очаквания към Неймар след силното си представяне на Конфедерациите им казах,че няма как 1та година на Неймо да е блестяща..той не е играл такъв футбол..като Гарет Бейл..едно е да си стнал играч на Висшата Лига(или най-добър млад играч на ВЛ) не съм сиг ама се тая е де..и друго е да си станал играч номер 1 в Бразилското първенство нали....едно е да вкарваш на Палмейрас друго е на М.Ю,ЧЕЛСИ,Арсенал и Пул..и ако парите за БЕЙЛ са много..то на Неймар са по-малко,но тежът повече..след като е още дете,което почти не е играл голям футбол...но Неймар ще стане играч сигурен съм в това.

sdw
01.04.2014 10:58

Не защото съм фен на Реал,а съвсем обективно смея да твърдя,че Бейл много добре се представя,а Неймар въобще не е това,което очакваха повечето хора.Все пак Бейл вече се е доказал в Англия и има още да се развива,а Неймар определено има качества,които тепърва ще доразвива.Ще видим след някоя друга годинка какво ще стане,но на този етап съм абсолютно зад твърдението си,че Неймар има още много хляб да яде.

Horned
01.04.2014 09:08

Много пък чувствителен стана Роналдо? Трябва да се стегне,че става смешен,един от най-добрият футболисти да се държи като момиче,което са го обидили,че е грозно......Пък и тези фенове са толкова фенове колкото,аз съм почитател на Любимец.Един истински фен не го интересува дали неговият отбор печели,прави равен или загубва!Ако е истински фен трябва да остане до края със своят отбор!Ето затова имам голямо уважение към феновете на Ювентус и за това им симпатизирам на Торинският клуб,на това,че имаха такива верни играчи като Алесандро дел Пиеро е благословия за собствениците! Не трябва и Реал Мадрид да се отказват! Нищо не е загубено,писна ми всичко до рефери да го свеждаме! Ще успеем да се възвърнем след това пак ще се слави името на белият балет,пак ще всява страх! *cigarette*

tonisport
01.04.2014 01:41

Между другото Роналдо може да продължава да учавства в реклами на бикини,етерични масла и гелове за коса,душ гелове и всякакви други мазила,да си прави муцунки,да се сочи сам с пръста и да казва гордо "АЗ ВКАРАХ" и в по-слабо отборче или поне в по-слабо първенство например в амерканското или руското..Там също ще взима големи кинти и поне ще печели титли(ПРЕДПОЛАГАМ). Примерно Чикаго Файър би му прилягал идеално..Той пича ще стане на 30 а Реал от ерата Зидан 2002г. не е печелил ШЛ..От тогава им дойде и прякора Ел Галактикос! Нали се сещаш че в момента Реал записва най-бедната страница във футболната история на клуба,а докато Меси се откаже от футбола ще минат още 7,8 годинки..Ще стане 2022г. Айде лека нощ хейтърче!

sdw
01.04.2014 03:39

Какви хейтъри.Твоята теза и гледната ти точка отстрани знаеш ли как изглежда?Общо взето ти говориш за някой КАК няма да направи нещо.Говориш за това КОЙ записва бедна страница от историята си и как НИЩО няма да направим едва ли не следващите 10 години.Що не говориш КАКВО искаш да направи отбора за който викаш,вместо да говориш за някой друг КАКВО няма да направи,а след това да помислиш кой всъщност хейтва и какво означава думата хейт като цяло.

rostislav.kovachev
01.04.2014 01:00

Евала на Гопчо за изчерпателния коментар и коректния тон! ЛосМеренгес ми изясни пределно ясно какво стои зад различните освирквания.

Понеже не знаех, че феновете на Реал са освирквали всичките си легенди, без изключение, започвам да се замислям, дали са наистина идиоти, или това е една от отличителните характеристики на кралския клуб - лежане на стари лаври, световни признания, и тъпи извинения, няма да бъдат толерирани от публиката на (спорно най-великия отбор).

Какъв коректив на поведение може да бъде една профанска изява е въпрос, към който редовно ще се връщаме докато следим футболни новини, а отговорите все така противоречиви.

Мое мнение е, че е абсолютно неуместно, да се принизяват постиженията или качествата на Роналдо и Меси, по-какъвто и да е повод, особено от анонимни анализатори.

Levski123456
31.03.2014 22:55

Момчето играе с цяло сърце , раздава се до край , прави и невъзможното за своя отбор , вкарва дето се вика от половин положение - те го освиркват..?? THE FUCK ??

tonisport
31.03.2014 22:50

Проклятието на незаслужената Златна топка..След като я взе и кармата се обърна срещу него..Освиркват го,не играе нищо,а всъщност и във важните мачове миналата година също го нямаше..Добре,че бяха турския съдия и Лука Модрич да класират Реал срещу издишащия още тогава Ман Юнайтед..После срещу Борусия Дортмунд пак се скри и никакъв не се показа и в двата мача..Ама то да млатиш хеттрик на Осасуна,Елче и Бетис понеже си големата лакомия не е като да поведеш отбора си към титла,както направи Лео Меси,макар и неговата форма да не е много добра..Всичко се връща и оня кикипръч гелосания бег Бейл също го разбра,че да прескачаш флегматичните британци като житен бегач,това в Испания го няма! Айде лека нощ!

tonisport
01.04.2014 01:29

Абе нали ти не си хейтър това е важно..Свали очилата и отиди на мач на Реал Мадрид и ги питай феновете защо освиркват Гела..Реал Мадрид е на феновете,а истинските фенове,тези които са на стадиона всеки мач,които живеят за отбора и много добре осъзнават че това е техния велик отбор с който са израстнали от деца,както ние с Левски и ЦСКА и те искат резултати и при положение че взимат най-скъпите играчи в света и плащат най-големите заплати естествено е,че се търсят резултати в ТРОФЕИ..Това е Рал Мадрид и не е частна собственост на Кристиано Роналдо или пък твоя..Ако иска и 100 г. да вкара все тая!

rmf
01.04.2014 00:34

Само ще ти кажа, че титлите се дават на най-добрият отбор, а на най-добър играч се дава "Златната топка". Никаде не съм казал че си фен на Барселона само казах, че си един ДОЛЕН хейтар. Препоръчвам ти също да смениш спорта, че в този освен да се излагаш друго не правиш.

tonisport
01.04.2014 00:09

Къде са титлите,титлите,титлите?! Сега не ми брой асистенции,защото Роналдо е синоним на егоизъм..Той винаги е имал по-малко асистенции от Меси..Забелязал съм,че когато Реал води 3:0 и Роналдо почва яко лакомия ако не е вкарал гол..Вдига ръце,сърди се на съотборници,че не са му подали..Той тея голове ги бележи от лакомия и половината от дузпи..Имаше период в който вкара доста голове на Барса,но Меси има 22 или 23 гола срещу Реал и всеки сезон завършва с повече асистенции от Гела..Говори ми в титли и медали..Аз не съм фен на Барса и понякога хейтвам и Бълхата,но не мога да си кривя душата и да не призная че Меси е по-добрия от двамата..Роналдо и този сезон ще го завъри без титла и пак ще циври за Златната топка..Боклук си е и във важните мачове се видя че е просто въздух под налягане.Между другото ще се радвам много ако Атлетико станат шампиони!

rmf
31.03.2014 23:14

*lol**lol**lol* В последните 7 ма4а с/у барселона има 9 гола ? Ако това не са важни мачове.... С/у Манчестър се разписа 2 пъти от общо 3-те гола в двата мача на Реал и ми казваш, че го няма никакъв във важните мачове ? А да ти кажа, че миналият сезон на Манчестър беше сред най-добрите. Роналдо има вече 11 Асистенции това говори ли ти нещо хейтарче? А за Бейл мога да ти кажа, че се представя много добре като за първа година и като кажем, че нямаше подготвка в РМ....

javorrrrr
31.03.2014 21:54

Губят титлата тази година, не печелят КЕШ и догодина е в Юнайтед

RMRM7
31.03.2014 22:47

Бекъм както се е върнал и Роналдо така ще се върне

javorrrrr
31.03.2014 22:36

ъхъ - няма да се пенсионира там като Раул

RMRM7
31.03.2014 22:05

така ли ти каза

Fcb10
31.03.2014 21:52

Не знам от колко време следите Реал , но аз си спомням , че е имало моменти даже когато са освирквали и Зидан.

RMRM7
31.03.2014 21:24

Иска ви се да напусне,но няма да е скоро хахаха

pesholudiq
31.03.2014 21:13

Дано да напусне, да видиш как ще ревнат.. смешници

damyanov_93
31.03.2014 19:42

Кристиано, време е да оставиш неблагодарниците и да се върнеш в твоят дом! ! ! Винаги си добре дошъл на "ОЛД ТРАФОРД" ! ! !

pavkata_7
31.03.2014 18:59

Феновете на Манчестър Юнайтед още скандират името му! А "феновете" на Реал го освиркват.. *confused*

Luffy
31.03.2014 18:32

по разглезени фенове от тези на Бернабеу надали има някъде,не може да биеш,играеш силно и когато накрая направиш по-слаба серия и трибуните да те грабват с освирквания и псувни,това не става за първи път откакто Роналдо отиде там и да не се обиждат феновете на Реал от думите ми и да си признаят,че е истина.

rmf
31.03.2014 18:46

Това НЕ СА фенове*smile*

rmf
31.03.2014 18:13

До коментар [@comment 1604450] от [@user Alcorconazo]:

1-во РЕВАЛ МАДРИД не показа никаква класа срещу Райо Валекано, а победата с 5:0 е факт, но е недопустимо Райо Валекано да имат повече положения и удари към вратата
–– Точно това е класа бе ти си ебати тъпака.
Само липсата на късмет у противника спаси балета от няколко попадения в мрежата на Лопес.
–– Ти мача гледал ли си ?? Реал през цялото време контролираше мача, а ония през целия мач не направиха нищо съществено.
Какво да коментирам повече... Мога да ти кажа САМО СТАВАЙ и се МАХАЙ !!!

Burzynkow
31.03.2014 18:07

До коментар [@comment 1604450] от [@user Alcorconazo]:

После феновете на Реал се правили на интересни !

rmf
31.03.2014 18:07

Това тези фенове на Барса в тоя форум много прости парчета(с малки изключения). Повечето ей такива идиоти като grandebarsa и оня котарак gopcho . Абе момчета (вие двамата) наистина ли сте толкова прости или просто се правите на такива ? 20-30 фена освирквали Роналдо и вие веднага такива са феновете на Мадрид. Стегнете се малко това трябва да си много изостанал, че да го кажеш. Не виждате ли че Медиите го правят такова каквото го четете. И веднага после почвате съдиите им виновни това онова сега какво искате да почваме да спорим отново за 2те ел класикота ли ? Толкова ли нямате работа, че цял ден като зомбита стойте пред компютъра и гледате само да се заяждате с някой?
За Лопез бях чел, че не се чувства щастлив в Реал и щял да напусне. Ами то е нормално все пак феновете си искат Касияс. И аз искам Касияс, но ако напусне наистина мога да кажа само едно Благодаря за цялата работа, която свърши миналия сезон с Реал ! Сега доста неубедително се справя (особенно през последните мачове) НО не заслужава такова отношение ! Вероятно напрежението му идва в повече поне аз така си го обеснявам...

pesholudiq
31.03.2014 21:20

олеле майко мила... колко да са разглезени.. нямам думи.. те тия смешници искат всеки мач да се печели с по 5-6 гола, да има сухи мрежи, никакви загуби и равенства, 38 победи на края на сезона ахахахаха бахти пародията

Gopcho
31.03.2014 19:50

Не мисля, че като е тема на реал и не трябва да коментират други фенове на други отбори, както съм казвал и преди харесвам Роналдо като футболист и това, което правят феновете на реал с техните звезди не е правилно. Не съм искал да се заяждам, ако не съм се изразил правилно, извинявай! Това е форум да споделяме футболни мнения, защото ни харесва да коментираме футбола като цяло. Друг е въпроса, че някои просто си правят акаунти да дразнят някои отбори.

rmf
31.03.2014 19:36

Винаги си врете носа там където не трябва. Добра защо го правите ? Имате си тема на отбора си и пак идвате тука и правите разправии. Сериозно писна ми от такива като вас. И това че съм от форума за месец не ме прави по-малко фен ама нали ти си Медиум и нещата ги решаваш на момента. Приказките наизуст всеки може да ги казва нали знаеш братко ? Бил съм фен от 3-4 сезона хахаха много сте интерестни провокирате на после почвате с някакви си ей такива ваши мисли. Тези ФАКТИ дето ми ги даде са така. но нали се сещаш че всеки един играч са го търпяли достатъчно време преди да почнат да го нападът. Тука става въпрос за един много стабилен сезон, който прави татко Карло (като за първа година) и за 2 поредни издънки едни 20-30 човека решили да освиркват. Това е нелепо и смешно. Сега медиите направо ще полудеят утре сигурно ще излезе някое заглавие от сорта на "Роналдо не е щастлив на Бернабеу" може да напусне и подобни простотии... То във всеки клуб има такива фенове, който повече гледат да хейтват отколкото да се радват на победите на отбора си.

Gopcho
31.03.2014 19:13

Кое не вярно от това, което съм написал? имате 2-ма фена на реал в този форум "nikorm" "sdw", другите сте току-що излезнали от пубертета с байганьовски манталитет! Ясно е, че от 2 дена влизаш в този форум и се чудиш с кой да си отбиеш времето, защото, колкото пъти сте падали или даже и други отбори никога не съм влизал да им се подигравам, защото рано или късно и ние ще паднем и това са безмислени дразги. Вече ми е писнало да се занимавам с пубертети като теб, затова няма да ти обръщам внимание! 100% си фен на отбора от 3-4 сезона, щом не си знаеш миналото е аз малко ще ти го разясня! Привържениците на Реал Мадрид мощно освиркваха бразилския футболист Кака по време на няколко неточни негови отигравания на мача с Малага. Още в 19-та минута привържениците на „белия балет“ подхванаха Кака, който сбърка един извеждащ пас. Зависи от гледната точка,аз гледам само мачовете срещу сериозни съперници,защото бразилеца от доста време получава шансове за доказване,и гледам на него като на титуляр в Реал.Това ,че е на 20 години за мен не е причина да не очаквам от него стабилни игри срещу класни отбори,просто времето в което игра като титуляр не е никак малко.Добре,че по едно време хората на стадиона започнаха да го усвиркват брутално,за да седне малко на пейката. Става въпрос за Марсело! Преди време но пак ... Моу за феновете на Реал: Нормално, те освиркват всички Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо се опита да не отдаде голямо значение на феновете на „белите“, които го освиркваха по време на двубоя срещу Атлетик Билбао, който „кралския клуб“ спечели с 4:1 снощи. Според Специалния, това е нещо нормално за Реал Мадрид, тъй като до този момент привържениците на клуба са освирквали „най-големите имена във футбола“. „Зинедин Зидан също бе освиркван тук. Роналдо също. Кристиано Роналдо, носител на Златната топка, също. Защо да не освиркват и мен“, запита Моуриньо. „Зидан отговори на тези освирквания с играта си. Роналдо също. Кристиано го прави в момента, аз също продължавам да работя.“ „Ако бях освиркван в клуб, в който това не се случва нормално, тогава щях да бъда разтревожен. Но тук са освирквани най-големите имена във футбола, така че това не е проблем. Никога обаче не ми се е случвало преди – нито в Порто, нито в Челси, нито Интер. За всичко обаче си има първи път“, сподели още португалецът. Алфредо Ди Стефано: Феновете на Реал имат право да освиркват Роналдо Наскоро голямата звезда на мадридчани изрази своето несъгласие с реакциите на трибуните срещу него, като не се зарадва на гола си при разгромната победа с 5:1 над Малага. Ди Стефано отбеляза, че Роналдо не трябва да поставя под въпрос действията на привържениците, а да приеме, че ще бъде подиграван, Анчелоти: Феновете ме освиркват, защото не харесват играта Ще свикне ли Бейл с освиркванията? "НЕИЗБЕЖНОТО" се случи - един сбъркан пас на Гарет Бейл в мача срещу Гранада и се чуха първите освирквания по негов адрес. Да забравим това, че този сезон той е вкарал осем гола и е дал седем голови паса. Да забравим и факта, че Бейл има 10 гола за Реал във всички турнири, въпреки че е започнал едва девет мача като титуляр за Белия балет. Също така, да забравим и това, че Гарет има три гола от пряк свободен удар, въпреки че е изпълнил само седем такива удара. Бейл обаче сигурно е наясно, че вече рита за клуб, в който всичко се преувеличава и драматизира до невероятни размери. п.с дерзай!

rmf
31.03.2014 19:07

Даже името на отбора си не знаеш "Уефалона" Извинявам се за грешката *smile*

GrandeBarca
31.03.2014 19:03

Не barsa,а Barca...пиши името правилно..това не е мадридска смет...

LosMerengues
31.03.2014 17:28

Ахахахах много са активни каталунци нещо....
Ей докъде може "да те извиси" една съдийска победа...........?

Manchester4o
31.03.2014 16:37

Роналдо,идвай си в Манчестър,тук всички те обичат *smile*

Отговор
:
11
madridista98
31.03.2014 16:36

Дано пак да не стане тъжен, че тогава ще ни се такова майката!

MaLkO_LuD94
31.03.2014 15:47

Ако си тръгне от Реал тези същите фенове едва ли ще се чувстват по-добре *erm*

LosMerengues
31.03.2014 15:35

"Крайни фенове на Реал, недоволни от пораженията от Барселона и Севиля, освиркваха най-много Роналдо и вратаря Диего Лопес." - Това го е писал човек който не е гледал мача. Лопес беше освиркван при всеки контакт с топката, още от първата минута... и с право, защото да ти набият 6 гола от 9 точни удара... абе прекалено е. Докато Роналдо беше освиркан само в ситуацията когато не подаде на Мората.... разбира се това не променя факта, че тези които го освиркаха са УНИКАЛНИ ИДИОТИ.

LosMerengues
31.03.2014 15:31

Вече казах, че тези освирквания бяха НЕЛЕПИ и това НЕ СА ФЕНОВЕ НА РЕАЛ, но и едвали Роналдо ще го приеме толкова сериозно. Просто сега и медиите ще използват момента и ще развият някоя сага в следващите 2-3 седмици.

RMRM7
31.03.2014 15:12

Това са само някаква групичка, а феновете на Реал са милиони, той си знае ,че е обичан от тях и цял свят го знае

GrandeBarca
31.03.2014 15:03

Реваха от съдиите,ама видяха,Че не става със Севиля ии Роналдо им стана виновен ниЩо,Че вкара*nerd*

Gopcho
31.03.2014 14:51

Наистина не заслужава такова отношение, ама какво да се прави, такива са феновете на реал, все се оплакват, дали от тяхните играчи, дали от съдии, дали от играчи.